megatrypitis
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Οκτ 2021
- Like
- 22
- Πόντοι
- 0
Κόλαση είσαι κουκλάρα!!
Μάλλον σε φτηνουν και εσύ νομίζεις βρέχει
Τόσο βαθιά θα φτάσω;;; Είπαμε να γαμησουμε όχι να πάθουμε ασφυξία ??
Ειμαστε άτακτοι.Χιούμορ μάτια μου..άτακτα αγόρια.. ?
Εκεί κόλλησες εσύ στα δαχτυλάκια που ανέφερε ο θαυμαστής?!Ειμαστε άτακτοι.
Κοντεψαμε να πλακωθουμε για τα δακτυλοποδαρα σου
ΜμμμμΕκεί κόλλησες εσύ στα δαχτυλάκια που ανέφερε ο θαυμαστής?!
Βρε μου τους τρομάζεις, είσαι αγριο αγόρι.εμενσ με καβλωνει αυτό πάντωςΜμμμμ
Εγινε και θαυμαστης
Με το χαμόγελο στα χείλη και το καυλι κατάρτιΧαρούμενος θα πας ?
....έτσι...?Με το χαμόγελο στα χείλη και το καυλι κατάρτι
που να τον δεις νευριασμενο ...Βρε μου τους τρομάζεις, είσαι αγριο αγόρι.εμενσ με καβλωνει αυτό πάντως
Ρεπό εχεις σήμερις;Βρε μου τους τρομάζεις, είσαι αγριο αγόρι.εμενσ με καβλωνει αυτό πάντως
Σα τη κακία πεθερά κάνει ?που να τον δεις νευριασμενο ...
2 πολυκατοικιες γκρεμιζει ...
Είχα εμπειρία με την jo όταν ξεκίνησε την πορεία της. Ευχάριστη και ευγενική θα έλεγα. Αρκετά ομιλητική (όχι σε βαθμό ενοχλητικό). Σε γενικές γραμμές ήταν αρκετά εξυπηρετική και με υπομονή.Καλησπέρα συναγωνιστή, μόλις δοκιμάσεις από υπηρεσίες ενημέρωσε,για να ξέρουμε!!
Ρεπό εχεις σήμερις;
Με την κοπέλα έχω κάνει μια συνάντηση όταν είχε ξεκινήσει αυτό το άθλημα. Φανταστείτε τότε πρόσφερε μόνο στοματικό. Σε γενικές γραμμές είναι ευγενική και ευδιάθετη. Είναι ομιλητική αλλά όχι σε βαθμό ενοχλητικό. Την υπηρεσία του στοματικού την θεωρώ επαρκή … για τις άλλες υπηρεσίες δεν έχω άποψη. Σε γενικές γραμμές είναι cool άτομο.Έχετε ένα δίκιο στο ότι έθεσα ισως λάθος το σκεπτικό μου,Όχι δεν αφορά παντρεμένους, αφορά μόνιμους, λάθος καταλάβατε..
Τα πόδια στην ανάταση και το καυλι στον πάτο. Αξία ανεκτίμητηΓια τους λάτρεις ?
Ωωωω τι ποίηση με νόημα ?Τα πόδια στην ανάταση και το καυλι στον πάτο. Αξία ανεκτίμητη
Νόημα θα έχει αν γίνει και πράξη. Τότε θα είναι γαμησι ποίημα??Ωωωω τι ποίηση με νόημα ?
εμ εκει έπρεπε να είχες βάλει πρώτα και οχι αλλού ??
εμ εκει έπρεπε να είχες βάλει πρώτα και οχι αλλού ??