makmak
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2007
- Like
- 1.893
- Πόντοι
- 206
εσύ που ανέβασες βίντεο να γελάσουμε? ????Ρε τον τυχερο…
Ανεβασα μεγαλυτερο βιντεο για να το βαλουμε πουθενα αλλου ??
εσύ που ανέβασες βίντεο να γελάσουμε? ????Ρε τον τυχερο…
Ανεβασα μεγαλυτερο βιντεο για να το βαλουμε πουθενα αλλου ??
Δεν ανέβασε εκ παραδρομής ήταν λάθοςεσύ που ανέβασες βίντεο να γελάσουμε? ????
είπα και εγώ,ειχα όρεξη να γυμνασω κοιλιακούς ?Δεν ανέβασε εκ παραδρομής ήταν λάθος
Με αυτή τη φωτο και με τις χειλάρες αυτες στο κωλαράκι μόνο το "πίπα, κωλος εμπλοκή" μου έρχεται στο μυαλό. Μπράβο joOne more..
Ωωω ευχαριστώ ?Με αυτή τη φωτο και με τις χειλάρες αυτες στο κωλαράκι μόνο το "πίπα, κωλος εμπλοκή" μου έρχεται στο μυαλό. Μπράβο jo
Βλέπω συνεχίζεις την μαλάκια να πιάνεσαι από μια λέξη και να γράφεις την @@ια σου...είπα και εγώ,ειχα όρεξη να γυμνασω κοιλιακούς ?
μάλλον εσένα σε τρώει ο κώλος σου και για αυτό τα γράφεις παπαρατζα ?Βλέπω συνεχίζεις την μαλάκια να πιάνεσαι από μια λέξη και να γράφεις την @@ια σου...
Μπράβο εξυπνάκια...
Καλε τι πάθατε με το γλύψιμο σε μένα,?λιμπιζεστε το μουνάκι μου?!?Το αφήνει λίγο παραπονεμένο στη βάση του, θες να πεις, ε;
Σουτ!!!μάλλον εσένα σε τρώει ο κώλος σου και για αυτό τα γράφεις παπαρατζα ?
Μα δεν βλέπεις... Δεν σταματάω να σχολιάζω δικά σου ποστ...μάλλον εσένα σε τρώει ο κώλος σου και για αυτό τα γράφεις παπαρατζα ?
?Μα δεν βλέπεις... Δεν σταματάω να σχολιάζω δικά σου ποστ...
αγαπούλα , πούλα ?Μα δεν βλέπεις... Δεν σταματάω να σχολιάζω δικά σου ποστ...
???αγαπούλα , πούλα ?
Μααα δεν έχω πει κάτι κακό νομίζω... Απλά κάποια σχόλια έχω κάνει. Ελπίζω να μην το έχεις πάρει στραβάΩωω ευχαριστώ ?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ζω ν ακούσω μια καλή κουβέντα από σένα ?
Παρτούζα "to know us better", το τερπνόν μετά του ωφελίμου δηλ.Θα σας πάρω παρτουζα όλους μαζί τζάμπα να γνωριστούμε μπας και τα βρούμε και δε τρώγομαστε,τι λέτε???????
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
?
Ω ΝΑ ΣΟΥ
Ξεχνάς εύκολα βλέπω, μας το έβγαλες φορά παρτίδα γυαλιστερό και λαχταριστο και μας ζητάς και τα ρέστα.......Καλε τι πάθατε με το γλύψιμο σε μένα,?λιμπιζεστε το μουνάκι μου?!?
Πρόστυχε άντρα...?Ξεχνάς εύκολα βλέπω, μας το έβγαλες φορά παρτίδα γυαλιστερό και λαχταριστο και μας ζητάς και τα ρέστα.......
Τέρμα θα υποστείς τις συνέπειες......
Πρόστυχε άντρα...?
Έτσι! Συμφωνώ κι επαυξάνω.Ξεχνάς εύκολα βλέπω, μας το έβγαλες φορά παρτίδα γυαλιστερό και λαχταριστο και μας ζητάς και τα ρέστα.......
Τέρμα θα υποστείς τις συνέπειες......
Θα μου το μουλιασετε..παλιό παιδα ..Έτσι! Συμφωνώ κι επαυξάνω.