Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.270
Απαπαπα μακριά από μένα αυτά, εδώ έχω ένα φλερτ, και τα βράδυα το στέλνω στη μαμά του ,του λέω δε θέλω κολλητιλικια χαχχαχαχαχαχχαΔεν σε πιστευω.........
Απαπαπα μακριά από μένα αυτά, εδώ έχω ένα φλερτ, και τα βράδυα το στέλνω στη μαμά του ,του λέω δε θέλω κολλητιλικια χαχχαχαχαχαχχαΔεν σε πιστευω.........
Οκ. Πάω πάσο, αν μπορείς και λειτουργείς έτσι, είσαι πολύ τυχερή..........Απαπαπα μακριά από μένα αυτά, εδώ έχω ένα φλερτ, και τα βράδυα το στέλνω στη μαμά του ,του λέω δε θέλω κολλητιλικια χαχχαχαχαχαχχα
Εδώ και χρόνια..κυνική δείχνω Ε?το ξέρω.Οκ. Πάω πάσο, αν μπορείς και λειτουργείς έτσι, είσαι πολύ τυχερή..........
Εντάξει τι θα πει κυνική, αφού έτσι νιώθεις, μαγκιά σου.......Εδώ και χρόνια..κυνική δείχνω Ε?το ξέρω.
Πότε θα σου πάρω πίπα??από χθες ξεκολωθηκα πίπα.κωλο με πήγαν χαχαχαχαχαχαχαΕντάξει τι θα πει κυνική, αφού έτσι νιώθεις, μαγκιά σου.......
Εντάξει πάρε μια ανάσα, εγώ εσένα σκέφτομαι, σύντομα θα το κανονίσουμε, αλλά δεν θα ξερεις ποιος είμαι, να σε δω τι θα μου κάνεις........Πότε θα σου πάρω πίπα??από χθες ξεκολωθηκα πίπα.κωλο με πήγαν χαχαχαχαχαχαχα
Χμ..κάτι.μου θυμίζεις.. ?Εντάξει πάρε μια ανάσα, εγώ εσένα σκέφτομαι, σύντομα θα το κανονίσουμε, αλλά δεν θα ξερεις ποιος είμαι, να σε δω τι θα μου κάνεις........
Ρε Καλώς το κορίτσι...άργησες και έχασες τα όμορφα..θα στα πω πριβέ μετά..Τζοάννα ?στο δικό μου νήμα πως μπαίνω ????
Μ.άρεσε που είπε.ο.γιατρός μη κάνεις τπτ ένα 24ωρο που θα τραυματίσει μάτι και εγώ από τις 24 ώρες τις 18 ήμουν μπουκωμενη ?Εντάξει πάρε μια ανάσα, εγώ εσένα σκέφτομαι, σύντομα θα το κανονίσουμε, αλλά δεν θα ξερεις ποιος είμαι, να σε δω τι θα μου κάνεις........
Πως μπαίνω παιδί μου στο δικό μου ?που είναι η αρχική ?Χμ..κάτι.μου θυμίζεις.. ?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ρε Καλώς το κορίτσι...άργησες και έχασες τα όμορφα..θα στα πω πριβέ μετά..
Μπααααα, δεν θα το πιστεύεις, το θέμα όμως είναι πως δεν θέλω να σου πωΧμ..κάτι.μου θυμίζεις.. ?
Αυτό ψάχνεις;Πως μπαίνω παιδί μου στο δικό μου ?που είναι η αρχική ?
Μαρη,ξέχασες πως να μπεις στο δικό σου ??άραξε εδώ δε τρέχει τα ίδια χάλια έχουν τα νήματα μας χαχαχχαχαχαχΠως μπαίνω παιδί μου στο δικό μου ?που είναι η αρχική ?
Πήγαινε forum, μασάζ γενικά και θα σε βρειςΠως μπαίνω παιδί μου στο δικό μου ?που είναι η αρχική ?
Αχαχα έμπαινα όταν πατάγα πάνω στις ειδοποιήσεις μου.τωρα όλες οι ειδοποιήσεις μου είναι από το νήμα σου .πως μπαίνω στο δικό μου?Μαρη,ξέχασες πως να μπεις στο δικό σου ??άραξε εδώ δε τρέχει τα ίδια χάλια έχουν τα νήματα μας χαχαχχαχαχαχ
Κλαίω χαχαχαχαχχχαΠως μπαίνω παιδί μου στο δικό μου ?που είναι η αρχι
Για κάντο μου λίγο Σκριν σοτΠήγαινε forum, μασάζ γενικά και θα σε βρεις
Αχαχα έμπαινα όταν πατάγα πάνω στις ειδοποιήσεις μου.τωρα όλες οι ειδοποιήσεις μου είναι από το νήμα σου .πως μπαίνω στο δικό μου?
Σου έδειξε το αγορι μας κάτσε να πάω να γράψω να.το βρεις
Μπαρόκ μου ναι σε σε ευχαριστώ.πως μπαίνω όμως ?πάτησα πάνω με βγάζει αλλά αν ξανά χαθεί πως μπαίνω ?