Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 167.213
.....ξέρεις εσύ καλύτερα ...Αυτο κορμι........ανεβαζει πολλα πραγματα.
.....ξέρεις εσύ καλύτερα ...Αυτο κορμι........ανεβαζει πολλα πραγματα.
Να επανέλθεις, να μας καυλώσεις κι άλλο!!.....θα επανέλθω...
Γεια σου ομορφιά...Καλησπέρα καυλα μου μεγάλη
Κάνει ζέσταμα φίλε μου....Δέν πάς κατευθείαν στά χοντρά....Κάνει προθέρμανση αφού είναι καί προπονητρια....όλα εγώ πιά?.....με αυτο ουτε να σε γαργαλησει δεν κανει
Με την 1η ευκαιρία που χαλαρώσω αγόρι!!!Να επανέλθεις, να μας καυλώσεις κι άλλο!!
Ρε αγάπη, 21εκ είναι μην σας ξεγελά ότι είναι λεπτό...χαχαχαχχαΚάνει ζέσταμα φίλε μου....Δέν πάς κατευθείαν στά χοντρά....Κάνει προθέρμανση αφού είναι καί προπονητρια....όλα εγώ πιά?.....
φτανει τραχηλο μητρας ....χαχαχαΡε αγάπη, 21εκ είναι μην σας ξεγελά ότι είναι λεπτό...χαχαχαχχα
Ούτε αυτό που μου βάζει για υπέρηχο μήτρας ο γυναικολόγος-φλερτ,δεν είναι τόσο..φτανει τραχηλο μητρας ....χαχαχα
Τπτ από τα 2...όλα γίνονται θέληση και λιπαντικό να υπάρχει!!τελικα πιο σε προβληματιζει πιο πολυ, το μηκος η το παχος?
Εσένα άρχισα και σου έχω αδυναμία σιγά σιγά....αμα καταφερεις να γαμησεις το κεφαλι μιας γυναικας ακομα κ εκδιδομενη να ειναι , θα περασετε κ οι 2 καλα!!!
μην βιαζεσαι γιατι αν δω στραβα πραγματα γινομαι πολυ κακος χαχαχαΕσένα άρχισα και σου έχω αδυναμία σιγά σιγά....
Μου μοιάζεις...κι εγώ κρουελα..μην βιαζεσαι γιατι αν δω στραβα πραγματα γινομαι πολυ κακος χαχαχα
Κοπελιά, Άμα δεν είναι 20-21 εκατοστά στο πλάτος δεν κανεις δουλειάΠωπω τπτ δεν αφήνεις να πέσει κάτω τι είσαι εσύ!!λεπτιό και μακρύ είναι 20-21εκατοστά μη στεναχωριέσαι, με το ζόρι το πάω πάτο
....Δεν μπορείς να ξέρεις με τι έχω παίξει εγώ...για πρωινό τα έχω αυτα...άντε μακια!Κοπελιά, Άμα δεν είναι 20-21 εκατοστά στο πλάτος δεν κανεις δουλειά