Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.952
Προς το παρων πάω να με πηδήξουν Χαχαχχα!!Εγώ βλέπω ότι όπως τό πάς....ξετσίποτη νεαρά...άν όχι σήμερα αύριο θά τήν πηδηξεις τήν χιλιάδα....φτού σου....
Προς το παρων πάω να με πηδήξουν Χαχαχχα!!Εγώ βλέπω ότι όπως τό πάς....ξετσίποτη νεαρά...άν όχι σήμερα αύριο θά τήν πηδηξεις τήν χιλιάδα....φτού σου....
Ποιος ρε??..να κάνουμε μυνηση ότι τον βιασεςΠρος το παρων πάω να με πηδήξουν Χαχαχχα!!
Να προσέχεις ν είσαι αξιόπιστη μαζί του γιατί έχει ένα θεματακιΕσένα άρχισα και σου έχω αδυναμία σιγά σιγά....
Τι Έκτορας μποτρινι και έτσιΝα προσέχεις ν είσαι αξιόπιστη μαζί του γιατί έχει ένα θεματακι
Κάτι έχω καταλάβει Χαχαχχα!!!!Να προσέχεις ν είσαι αξιόπιστη μαζί του γιατί έχει ένα θεματακι
Σε πια γλώσσα στο είπε λαίδη ..στην μητρική σουΚάτι έχω καταλάβει Χαχαχχα!!!!
Yes darling!!!Σε πια γλώσσα στο είπε λαίδη ..στην μητρική σου
Ε μπουρκουμε Αμέρικαν κλαρινε..που λέει και ο συνωνοματος ΜπουγάςYes darling!!!
Υγιεινή δια(σ)τροφή που έλεγε ο Τζιμακος ο Πανούσης με Κατερίναρα Στανίση....γελας εεε... νομιζεις θα μασήσω.... το πολυ πολυ να εισπραξω μερικες ψιλες... μετα θα της βρασω με ξυδι ειναι μουρλια
ΜΑΡΤΥΡΙΑΡΗ ΕΣΥ ολα τα ξερεις χαχαχαχ θα στα ειπε η κυρα σου χαχαχαχΝα προσέχεις ν είσαι αξιόπιστη μαζί του γιατί έχει ένα θεματακι
Τώρα που ειδα τις φακές τις πεθύμησα ...αν και άχρηστη μαγείρισσα ,θα προσπαθήσω να φτιάξωΥγιεινή δια(σ)τροφή που έλεγε ο Τζιμακος ο Πανούσης με Κατερίναρα Στανίση....
Θα δυσκολευτείς με την δουλειά σου μετά όμωςΤώρα που ειδα τις φακές τις πεθύμησα ...αν και άχρηστη μαγείρισσα ,θα προσπαθήσω να φτιάξω
Θα δυσκολευτείς με την δουλειά σου μετά όμως
Γεια σου αδυναμία μου...Και από κοντά και από μακριά...ξεροχύνουμε για πάρτη σου!!
Περιμένω πώς και πώς την εκ νέου συνάντηση μας να ξέρεις!!!Γεια σου αδυναμία μου...
Και εγώ κάθε φορά με χαρά αγαπητούς πελάτες όπως είσαι εσυ!!!Περιμένω πώς και πώς την εκ νέου συνάντηση μας να ξέρεις!!!