TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
αλλο χτυπα θελεις εσυ.... χαρωπα τα δυο σου κωλομαγουλα χτυπωΚαι θα τραγουδάμε, χαρωπάτα τα δύο μου χέρια τα χτυπώ!
αλλο χτυπα θελεις εσυ.... χαρωπα τα δυο σου κωλομαγουλα χτυπωΚαι θα τραγουδάμε, χαρωπάτα τα δύο μου χέρια τα χτυπώ!
Καλημέρα μωράκι μου!!Καλημερα στο πιο ομορφο μουνακι του Bou. Κυριολεκτικα.
τΖΌ ΒΆΛΕ ΜΙΑ ΤΣΟΝΤΟΎΛΑ ΈΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΓΑΙΔΟΥΡΑΚΙΑΚαλημέρα αγαπημένε !!Δεν πάω με κορίτσια όσο κ να τ αγαπώ, αρα θα την βρούμε την λύση,θα δωθει στο αγόρι το επόμενο !!Τώρα για ημιωρη τσοντα δύσκολο...το πολύ πολύ να βάλω αποσπάσματα σερί..να χορτάσετε τσοντα!
τετοια ωρα που τον ανοιξες τον φουρνο θα εχουν παρει απο αλλου λουκανικοπιπεςΉρθε η ώρα ν ανοίξω το μαγαζί (τα πόδια ) φεύγω και τα λέμε μετά
Καλημέρα ξεδιάντροπη νεαρά....Πές στόν Τασουλη να μεταλάβει.....Επιστρέφω αγριεμένος....Καί ένα πρωινό....φτού σου......Καλημέρα μας....με πολλές κάβλες!
Χείλια για φίλημα...Καλημέρα μας....με πολλές κάβλες!
φιλε κοντε εγω εχω αποσυρει την συμμετοχη στην σελιδα 1000..και δηλωνω δημοσιως οτι πρεπει να αποσυρθουν και ολοι οι υπολοιποι διεκδικητες...να σας αφησουν επιτελους μονους σαν 2 πιτσουνακια..Καλημέρα ξεδιάντροπη νεαρά....Πές στόν Τασουλη να μεταλάβει.....Επιστρέφω αγριεμένος....Καί ένα πρωινό....φτού σου......
προβοσκιδουχα θα εχει το προγραμμα ??Αχ ,ερωτοδικειο έγινε το νήμα...μισος πάθος έρωτες....!!!
Καλά λέω εγώ να κάνουμε μια μεγάλη παρτουζα να τελειώνει το θέμα!!
Χείλια για φίλημα...
Καλημέρα έρωτα!!Καλημέρα ξεδιάντροπη νεαρά....Πές στόν Τασουλη να μεταλάβει.....Επιστρέφω αγριεμένος....Καί ένα πρωινό....φτού σου......
α ρεεεεεε τι εχει να αρπαξει παλι ο κωλος σου σημερα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλημέρα έρωτα!!
Καλημέρα σας..α ρεεεεεε τι εχει να αρπαξει παλι ο κωλος σου σημερα
καλημερα αρχονταΚαλημέρα σας..
Όλα τα καλά παιδιά μαζεμένα
Συμφωνω και επαυξανω!!Αχ ,ερωτοδικειο έγινε το νήμα...μισος πάθος έρωτες....!!!
Καλά λέω εγώ να κάνουμε μια μεγάλη παρτουζα να τελειώνει το θέμα!!
Θά τήν τιμωρήσω πολύ αυστηρά φίλε μου....Έχει διασύρει τό όνομα μου παντού....Θά τήν σουβλησω από παντού τήν ξετσίποτη νεαρά....φιλε κοντε εγω εχω αποσυρει την συμμετοχη στην σελιδα 1000..και δηλωνω δημοσιως οτι πρεπει να αποσυρθουν και ολοι οι υπολοιποι διεκδικητες...να σας αφησουν επιτελους μονους σαν 2 πιτσουνακια..
ΥΓ. τα τσουτσουνακια αστα να τα φαει η τζο
να την πας στα βλαχικα της βαρης εχει πολλες σουβλες εκειΘά τήν τιμωρήσω πολύ αυστηρά φίλε μου....Έχει διασύρει τό όνομα μου παντού....Θά τήν σουβλησω από παντού τήν ξετσίποτη νεαρά....
Το δικο σου μονο. Το δικο μου το τιμα και με το παραπανω κυριε κοντε μου.Θά τήν τιμωρήσω πολύ αυστηρά φίλε μου....Έχει διασύρει τό όνομα μου παντού....Θά τήν σουβλησω από παντού τήν ξετσίποτη νεαρά....
Εσύ είσαι σιγανοπαπαδιά γιαυτό. Δέν τήν μαλώνεις και τήν σιγοντάρεις στις ακολασίες πού κάνει γιαυτό σέ γλυκομιλάει...Εσύ τήν χάλασες ....φτού σου κι εσένα....Το δικο σου μονο. Το δικο μου το τιμα και με το παραπανω κυριε κοντε μου.
mην τσακωνεστε ..μεχρι 5 το εχει ξανακανει δεν θα τα βρει με 2Εσύ είσαι σιγανοπαπαδιά γιαυτό. Δέν τήν μαλώνεις και τήν σιγοντάρεις στις ακολασίες πού κάνει γιαυτό σέ γλυκομιλάει...Εσύ τήν χάλασες ....φτού σου κι εσένα....
Το δικο σου μονο. Το δικο μου το τιμα και με το παραπανω κυριε κοντε μου.