Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 174.397
Μέρες έχω να σε δω!!όλα καλα;;;καλησπερα και καλη βραδια
Μέρες έχω να σε δω!!όλα καλα;;;καλησπερα και καλη βραδια
ολα τελεια μωρακι!Μέρες έχω να σε δω!!όλα καλα;;;
Δωρο εισαι απο μονη σου κοριτσι μου, και χωρις εξτρα πιπα..Ναι ναι οποιος γράψει πρώτος στην 1001 σελίδα δώρο πίπα με ντοκουμέντο βίντεο!!Το έχω δηλώσει ήδη!
Είσαι γλύκας και από κοντά γμτ..!!Η χαρά της κάθε κυρίας σε συμπεριφορά και καβλα όμως.!!Δωρο εισαι απο μονη σου κοριτσι μου, και χωρις εξτρα πιπα..
Καρδια μου ομορφη...Είσαι γλύκας και από κοντά γμτ..!!Η χαρά της κάθε κυρίας σε συμπεριφορά και καβλα όμως.!!
Μαζι σου εχουμε πιασει ηδη το πρωτο λαχειο. Οποτε κερδισμενοι ηδη ειμαστε. Αυτο ειναι Bonus.Ναι ναι οποιος γράψει πρώτος στην 1001 σελίδα δώρο πίπα με ντοκουμέντο βίντεο!!Το έχω δηλώσει ήδη!
....κι εσύ πάντα ευγενικός..τελεια περάσαμε και σήμερα από κοντά..Μαζι σου εχουμε πιασει ηδη το πρωτο λαχειο. Οποτε κερδισμενοι ηδη ειμαστε. Αυτο ειναι Bonus.
Οχι μονο τελεια. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ με μια πανεμορφη Κυρια που ξερει να σε κανει να νιωσεις ομορφα. Σε ευχαριστω πολυ Sexy Jo.....κι εσύ πάντα ευγενικός..τελεια περάσαμε και σήμερα από κοντά..![]()
Μετραω τον χρονο που θα ξαναγευτω αυτα τα υπεροχα υγρα χειλακια..Καληνύχτα αγόρια...Με κάβλες βραδυνές ..
Τι κι αν δεν βλέπουμε ήλιο λόγω της συννεφιάς... εδώ είναι η Ανατολή και σίγουρα η αφορμή να έχουμε μία ηλιόλουστη ημέρα!Καληνύχτα αγόρια...Με κάβλες βραδυνές ..
Φυσικά, Μαξ 5 .ποσο απολαυστικά τα λες, και ειμαι και καινουργιος. εχει τύχει να συνευρεθεις με παραπάνω του ενός?
Σύντομα πάλι...Μετραω τον χρονο που θα ξαναγευτω αυτα τα υπεροχα υγρα χειλακια..
Ανυπομονω...Φυσικά, Μαξ 5 .
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σύντομα πάλι...![]()
Μεραααα.....Πάλι παίζεις μέ το γατάκι σου τσαπερδονοκωλοσφυρίχτρα νεαρά?...... Πάρε το χέρι σου από εκεί....θά σέ δαγκώσει.....Καληνύχτα αγόρια...Με κάβλες βραδυνές ..
Καλημέρα μωρό..!!Μεραααα.....Πάλι παίζεις μέ το γατάκι σου τσαπερδονοκωλοσφυρίχτρα νεαρά?...... Πάρε το χέρι σου από εκεί....θά σέ δαγκώσει.....
ΚΑΛΗΜΈΡΑ...
Μάτσ....μούτσ....καυλιάρα νεαρά....καί φρόνιμα σήμερα....Ελπίζω δηλαδή....Καλημέρα μωρό..!!
Δεν εχω πια λογια, εισαι εκθαμβωτικη..Να πω επίσημα Καλημέρα όμως...σε όλους...
![]()
Καλημέρα κούκλα!Να πω επίσημα Καλημέρα όμως...σε όλους...
![]()