Κόντε πούτσα
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2022
- Like
- 3.095
- Πόντοι
- 456
Μερααααα.... Κουκλάκι ζωγραφιστό τό κορίτσι μου σήμερα....ΚΑΛΗΜΈΡΑ .....Την καλημέρα μου!!
Μερααααα.... Κουκλάκι ζωγραφιστό τό κορίτσι μου σήμερα....ΚΑΛΗΜΈΡΑ .....Την καλημέρα μου!!
Μαγαζι.. κ αλλα 300σπιτι.Στο σπίτι η σε μαγαζί ρε αγόρι;
πολυ καλημερα κοπελα μαςΤην καλημέρα μου!!
Καλημέρα όμορφη! Κοίτα να δεις που ενώ άρχισα να παρακολουθώ το νήμα για το χαβαλέ έχεις αρχίσει να με καυλώνεις άσχημα και δεν θα την γλυτώσω (γλυτώσεις..) την βόλτα προς το βόρια!Την καλημέρα μου!!
Βρε ντηθηκες για να γδυθεις τι πράγματα είναι αυτά χάσιμο χρόνου καλημέραΤην καλημέρα μου!!
Κάθε φορά και καλύτερη ,καβλιαρικο αγόρι!!Δευτερο ρανυεβου με την καβλιαρα τζο.Αυτη τηνφορα στον πεντακαθαρο χωρο της. Περασα και παλι τελεια. Thanks Jo. See you soon again. Kisses.
Βρε Τζό ολο στα 4 πευτεις δεν κουράζεσαι
Μακάρι όλοι να αγαπούσαν τόσο τις δουλειές τους....Κοίτα να δεις κάτι περίεργο με μένα και οσο πάει χειροτερεύει γμτ..κάθε μέρα τρώω ΤΙΣ λουτσες λέμε..πολλές !!Και όμως έχω καταντήσει αχόρταγη..μετά από το ένα ραντεβού μου σήμερα, παράγγειλα καφέ, και μου ερχόταν όταν ήρθε το ντελιβερι να του κατεβάσω εκεί μπροστα το παντελόνι στην πόρτα, και να τον αρχίσω στις πιπες κι αυτόν!κουκλί ήταν σαν τον Χιου τζακμαν, άσχετο!
Μήπως θέλω γιατρό..;!
Αφου εισαι η καλυτερη κοριτσι.Κάθε φορά και καλύτερη ,καβλιαρικο αγόρι!!
Φρέσκια φωτο..!
Λοιπόν αγόρια ,πλέον ισχύει και η ώρα !Σήμερα είμαι σχεδόν φουλ κλεισμένη, αρα από αύριο.. αλλά καλύτερα πάρτε τηλ, όχι μηνύματα που δεν τα πολπό
είσαι πραγματικά πολύ αισθησιακή....φωτιά φαίνεσαιΜε αγαπημένο μου αγόρι από εδώ..
More sex ....!
ποσο απολαυστικά τα λες, και ειμαι και καινουργιος. εχει τύχει να συνευρεθεις με παραπάνω του ενός?Αν μη τι άλλο...εδώ βλέπουμε το σωστό άνοιγμα πωπουδακου με τα χεράκια μας ως βοήθεια σε αυτό που πρόκειται να εισέλθει!!
Πάρε το χέρι σου να σε γλυφω μωρό μουΚαλο απόγευμα αγοράκια!
Τυχερος να το απολαυσω εις διπλουν. Εισαι δυναμιτης κοροτσι.Πάρε το χέρι σου να σε γλυφω μωρό μου