barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.370
- Πόντοι
- 5.506
Ω ΝΑ ΣΟΥ......Να πω επίσημα Καλημέρα όμως...σε όλους...
Ω ΝΑ ΣΟΥ......Να πω επίσημα Καλημέρα όμως...σε όλους...
καλημερα.. Αυτο ειν απειλη? Θα σας πιασω στα διχτυα μου????Να πω επίσημα Καλημέρα όμως...σε όλους...
τα ψαρια ειναι φρεσκαΠάντα με τα κοπλιμέντα σας ρε αγοράκια..Τι αλλο να θέλει μια γυναίκα ..
Σας φιλώ και πάω για προπόνηση!!
Να πω επίσημα Καλημέρα όμως...σε όλους...
Καλώς ήρθες αγόρι..τα ψαρια ειναι φρεσκα
παντα εδω ημουν και εδω θα ειμαι μην βλεπουν καποιοι ονειρα ..... σε ευχαριστω για το καλοσωρισμαΚαλώς ήρθες αγόρι..
Καλώς ήρθες Τάσο!τα ψαρια ειναι φρεσκα
να εισαι καλα ..περιμενω την τζοαννα και τους γαμπρους...το αποφασισα θα την δωσω στον πιο μαχητηΚαλώς ήρθες Τάσο!
Να πω επίσημα Καλημέρα όμως...σε όλους...
τι ειναι αυτα που κανεις τον κόντε δεν τον σκεφτεσαι καθολου...just!
Ούπςςςςς....Τί έχουμε εδώ ξετσίποτη νεαρά?.... Πλένουμε τό γατάκι σέ τζακούζι?...Δέν σέ γαργαλάνε οί μπουρμπουλήθρες μωρή τσαπερδονοκωλοσφυρίχτρα?... Θά μού πείς ότι σέ καυλώνουν κι αυτές?.... φτού σου....Ε δέν είχα ρίξει σήμερα!!!!!!...just!
ουτε με ζωνη αγνοτητας δεν την κρατας γιατι απο αλλες ζωνες δεν περνει χαμπαρι μαυρες καφε κλπΟύπςςςςς....Τί έχουμε εδώ ξετσίποτη νεαρά?.... Πλένουμε τό γατάκι σέ τζακούζι?...Δέν σέ γαργαλάνε οί μπουρμπουλήθρες μωρή τσαπερδονοκωλοσφυρίχτρα?... Θά μού πείς ότι σέ καυλώνουν κι αυτές?.... φτού σου....Ε δέν είχα ρίξει σήμερα!!!!!!
Πές τά φίλε μου.... Μέ εκθέτει ασυστόλως ή ξεδιάντροπη νεαρά.....Πάντως δέν πιστεύω ότι πάει με άλλους άντρες...Εσύ τι λές?....τι ειναι αυτα που κανεις τον κόντε δεν τον σκεφτεσαι καθολου
Σάν λισασμένη κάνει.... Μήν δει λούτσο αμέσως νά τόν φάει....Αχόρταγη λέμε....ουτε με ζωνη αγνοτητας δεν την κρατας γιατι απο αλλες ζωνες δεν περνει χαμπαρι μαυρες καφε κλπ
με αντρες σιγουρα παει ....εκτος αν μαζευει και τιποτα βαρβατουςΠές τά φίλε μου.... Μέ εκθέτει ασυστόλως ή ξεδιάντροπη νεαρά.....Πάντως δέν πιστεύω ότι πάει με άλλους άντρες...Εσύ τι λές?....
Η γοργόνα αναδύεται στην επιφάνεια, μας θαμπώνει και ετοιμαζόμαστε να βυθιστούμε μαζί της!...just!
Θά περιμένω λίγο ακόμα γιά νά σιγουρευτώ.... Μετά θά τιμωρηθεί πολύ αυστηρά η τσαπερδονοκωλοσφυρίχτρα νεαρά... Ευχαριστώ γιά τήν ενημέρωση φίλε μου....με αντρες σιγουρα παει ....εκτος αν μαζευει και τιποτα βαρβατους
Eχω κι άλλους γαμπρούς καλέ,5,6 χαχαχαχατι ειναι αυτα που κανεις τον κόντε δεν τον σκεφτεσαι καθολου
mηn stenaχωριεσαι εγω μαζι σου ειμαι..να την παρεις μπας και γλυτωσουν οι υπολοιποι τουλαχιστονΘά περιμένω λίγο ακόμα γιά νά σιγουρευτώ.... Μετά θά τιμωρηθεί πολύ αυστηρά η τσαπερδονοκωλοσφυρίχτρα νεαρά... Ευχαριστώ γιά τήν ενημέρωση φίλε μου....