lavro
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2018
- Κριτικές
- 48
- Like
- 7.573
- Πόντοι
- 5.646
Καλή εβδομάδα !
Καλή εβδομάδα !
Καλή εβδομάδα αγόρι!Καλή εβδομάδα !
Εσύ τσοντα θα μου βγάλεις, οχι φωτο
γυναικαρα μου εσυΕσύ τσοντα θα μου βγάλεις, οχι φωτο
...γεια σου καβλιαρη ....γυναικαρα μου εσυ
εσυ με κανεις ετσι μωρο μου ομορφο...γεια σου καβλιαρη ....
μετα απο τετοια κακομεταχειριση χρειαζονται πολυ γλειψιμο οι τρυπες σου μωρο μου!Κατακόκκινο το κωλαράκι..από το αναλ & ξυλιές πριν...ούτε βρακάκι δεν βγάλαμε στην άκρη πήγε... Προβολή συνημμένου 818397
αχ αυτο το κωλαρακι σου μωρο μου και νεκρους ανασταινει. ειναι η κολαση και ο παραδεισος μαζιΚατακόκκινο το κωλαράκι..από το αναλ & ξυλιές πριν...ούτε βρακάκι δεν βγάλαμε στην άκρη πήγε... Προβολή συνημμένου 818397
Κατακόκκινο το κωλαράκι..από το αναλ & ξυλιές πριν...ούτε βρακάκι δεν βγάλαμε στην άκρη πήγε...
να ερθω να στο χαλαρωσω με τη γλωσσιτσα μου?Σήμερα είχε την τιμητική του το κωλαράκι μου....νομίζω θέλει χαλάρωση
Μακάρι να σας είχα τώρα όλα μαζι τα λατρεμένα αγόρια μου να με γλυφετε...πωπω ,φοβερή εικόνα...!!!
ΣίγουραΕσύ τσοντα θα μου βγάλεις, οχι φωτο
Τις 1000 σελίδες στο πολύ χαλαρό.... βάζεις εύκολα πράγματα...το δύσκολο θα ναι να αντέξει μισή ώρα...ΛΟΙΠΟΝ..Μόλις φτάσει νήμα 1000 σελίδες, δώρο 30λεπτη πίπα από μένα σ έναν τυχερό να το γιορτάσουμε!!
Εγω έταξα μισάωρο.. σίγουρα δεν θα είναι μια.. εκτόνωση..2,3..βάλε ανα 10λεπτο χυσιμο χαχαχχαχα!!!Τις 1000 σελίδες στο πολύ χαλαρό.... βάζεις εύκολα πράγματα...το δύσκολο θα ναι να αντέξει μισή ώρα...
Κάτσε θα αδειάσει ο κουβάς πόσο να αντέξουμε...Εγω έταξα μισάωρο.. σίγουρα δεν θα είναι μια.. εκτόνωση..2,3..βάλε ανα 10λεπτο χυσιμο χαχαχχαχα!!!
Κάτσε θα αδειάσει ο κουβάς πόσο να αντέξουμε...
Ωχ καλό κουράγιο στον τυχερόΜε ξέρετε όλοι πλέον,ότι εκτός των άλλων, είμαι και πεισματάρα!!Θα το κάνω!!