lavro
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2018
- Κριτικές
- 47
- Like
- 7.377
- Πόντοι
- 5.646
Γλυκές καλημέρεςΚαλημέρες!
Γλυκές καλημέρεςΚαλημέρες!
Σουπερ!!!Καλημέρες!
Αν και μ έπιασες στον ύπνο σχεδόν.. Μια χαρά λειτούργησα..!!Αχ,ξύπνησα για τα καλά τώρα..σεξυ νεαρό αγόρι....!Πρωινό ραντεβού με τη Τζο.Η γυναίκα είναι μέσα στην καύλα, ότι και να πεις είναι λίγο. Σώμα γυμνασμενο, δυνατό, πίπα για σεμινάριο που τα ρουφάει όλα , τρελό γαμησι. Αξίζει με τα όλα της
Μα να σου γα....!!!!!! Καλημέρα μανάριΚαλημέρες!
Το Χω ξανακουσει αυτό...χαχαχαχαχαΧαχαχαχα!!κάβλιαρη!!!
Μόνο και μόνο να σου γλυφω όλο σου το σώμα χυνω ασταματητα.. Τι ζημιά μου κάνειςΚαλημέρες!
Σε θέλουμε άμεσα Θεσσαλονίκη.. Κάνε την χάρη στο λαό σου ρε Τζο... Θέλουμε να γευτούμε τα υγρά σου στην γλώσσα μαςΜπορεί να μην απαντώ ξεχωριστά στον καθένα λόγω πίεσης χρόνου ,αλλά διαβάζω όλα τα ποστ που κάνετε!! Χαίρομαι που μου είστε άτακτοι και φουλ καβλιαρηδες!!!
Θα έρθω κάποια στιγμή,έχω κρατήσει καλές φιλίες εκεί!Σε θέλουμε άμεσα Θεσσαλονίκη.. Κάνε την χάρη στο λαό σου ρε Τζο... Θέλουμε να γευτούμε τα υγρά σου στην γλώσσα μας
Με σενα κοριτσι μου γλυκο δεν γινεται διαφορετικα. Ουτε μακρια δεν μας αφηνεις στην ησυχια μας. Αλλο που δεν θελουμε βεβαια. Οποτε συνεχισε ετσι δυναμικα και ερωτικα.Μπορεί να μην απαντώ ξεχωριστά στον καθένα λόγω πίεσης χρόνου ,αλλά διαβάζω όλα τα ποστ που κάνετε!! Χαίρομαι που μου είστε άτακτοι και φουλ καβλιαρηδες!!!
Θα έρθω κάποια στιγμή, έχω καλές φιλίες κράτησε εκεί!
Βάλτο στο προγραμμα σου λοιπόν... Θα περασουμε τελεια.. Με πολύ καυλαΘα έρθω κάποια στιγμή,έχω κρατήσει καλές φιλίες εκεί!
Μονο πιπα???ΛΟΙΠΟΝ..Μόλις φτάσει νήμα 1000 σελίδες, δώρο 30λεπτη πίπα από μένα σ έναν τυχερό να το γιορτάσουμε!!
Παραπονουμαι διοτι: Δεν μου το ειπες αυτό!!....υπομονή δεν θέλει.. έχει μάθει να ρουφάει τις πουτσες αν και στενουλης..φτύσιμο θέλει.. Χαχαχαχαχα
Γεια σου αγαπημένε μου πελάτη..!!παράλειψη μου,την επόμενη φορά όμως φτύσε και μπες χαχαχαχα!!!Παραπονουμαι διοτι: Δεν μου το ειπες αυτό!!
Ποσα ξέρεις.......υπομονή δεν θέλει.. έχει μάθει να ρουφάει τις πουτσες αν και στενουλης..φτύσιμο θέλει.. Χαχαχαχαχα
Τι έγινε ρε παιδιά .... ασταμάτητα χτυπα
Γενικά πάω ασταμάτητα από χθες...καλοπέραση η Τζο χαχαχαχα!!Τι έγινε ρε παιδιά .... ασταμάτητα χτυπα