anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.331
- Πόντοι
- 4.636
καλη μου εδω μεσα πρωτα βρισκεις γαμπρο και μετα πελατη ...Ότι θα έκανα την τύχη μου στο μπου δεν το περίμενα ποτέ...
καλη μου εδω μεσα πρωτα βρισκεις γαμπρο και μετα πελατη ...Ότι θα έκανα την τύχη μου στο μπου δεν το περίμενα ποτέ...
Εμεις την καναμε μαζι σου κουκλαΌτι θα έκανα την τύχη μου στο μπου δεν το περίμενα ποτέ...
Εμεις την καναμε μαζι σου κουκλα
κουφετα βλεπω η κανω λαθος ...?
κουφετα βλεπω η κανω λαθος ...?
για να δουμε ποιος θα ειναι ο τυχερος που θα σε παρει ...
Ρε μωρο ειμαι ταξιδι και εσυ ανεβαζεις τετοιες φωτογραφιες....θα παρω το πρωτο αεροπλανο και μετα ποιος θα σε σωσει.
...Μμμμ αν και φουλ η μέρα σήμερα για μένα ,πιστεύω ένα γρήγορο στα όρθια θα το κάναμεΡε μωρο ειμαι ταξιδι και εσυ ανεβαζεις τετοιες φωτογραφιες....θα παρω το πρωτο αεροπλανο και μετα ποιος θα σε σωσει.
Μην τα λες αυτα εσυ δεν εισαι της ξεπετας !!! εκτος και αν πιεζει ο χρονος λιγο δυσκολο οταν ειναι για ενα πηδημα μαζι σου ....Μμμμ αν και φουλ η μέρα σήμερα για μένα ,πιστεύω ένα γρήγορο στα όρθια θα το κάναμε
Τρομερό τούμπανο και πολύ δυνατή στον αγώνα η Τζοάννα!
Γλυκε μου με χιούμορ το έγραψα, λόγω της φορτωμένης μερας μου, και πειράζω τον αγαπημένο πελάτη μου ..!! Εννοείται ότι απολαμβάνω ήρεμα και χαλαρά τις επαφές μου...!Εξάλλου το γνωρίζεις εφόσον έχουμε βρεθεί!Μην τα λες αυτα εσυ δεν εισαι της ξεπετας !!! εκτος και αν πιεζει ο χρονος λιγο δυσκολο οταν ειναι για ενα πηδημα μαζι σου .
Κουκλαρα
Καλώς τον νέο κάβλιαρη φίλο μου...Κουκλαρα
Συμφωνω απολυτα!!! για τα γρηγορα και ορθια οτι εχουν διπλη καυλα οταν η επιθυμια ειναι εντονη μεχρι του σημειου να σχιζεις ακομα και ρουχα .Γλυκε μου με χιούμορ το έγραψα, λόγω της φορτωμένης μερας μου, και πειράζω τον αγαπημένο πελάτη μου ..!! Εννοείται ότι απολαμβάνω ήρεμα και χαλαρά τις επαφές μου...!Εξάλλου το γνωρίζεις εφόσον έχουμε βρεθεί!
(Αν και τα γρήγορα γαμησια στα όρθια, καμία φορά είναι φουλ καβλωτικα..να μην έχω προλάβει καν να ξεντυθω πχ..!!!)
Σε φιλώ!!
Στο εχω ζητησει και εγω αλλωστε. Ουτε τα ρουχα δεν θα προλαβεις να βγαλεις. Το φανταζομαι ηδη και ερεθιζομαι. Καλη συνεχεια κουκλαρα μου.Γλυκε μου με χιούμορ το έγραψα, λόγω της φορτωμένης μερας μου, και πειράζω τον αγαπημένο πελάτη μου ..!! Εννοείται ότι απολαμβάνω ήρεμα και χαλαρά τις επαφές μου...!Εξάλλου το γνωρίζεις εφόσον έχουμε βρεθεί!
(Αν και τα γρήγορα γαμησια στα όρθια, καμία φορά είναι φουλ καβλωτικα..να μην έχω προλάβει καν να ξεντυθω πχ..!!!)
Σε φιλώ!!
Ευχαριστώ μωρό!!Τρομερό τούμπανο και πολύ δυνατή στον αγώνα η Τζοάννα!
ΕδώΝομιζω οτι χρειαζεσαι ενα καλο φωτογραφο.