Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 171.829
Γουρουνάκι μου ,σου άρεσε,ε;!Αρχοντικό γαμησι ρε παιδί μου..
Γουρουνάκι μου ,σου άρεσε,ε;!Αρχοντικό γαμησι ρε παιδί μου..
Ρωτάς και εσύ κάτι πράγματα τώρα.... Κόντρα στο κρεβάτι και απολαυστικό σπρώξιμο ή σπεσιαλιτέ σουΓουρουνάκι μου ,σου άρεσε;!
Ε,ελάτε κοντά μου τότε...Εμείς από μακριά ποτε θα σε απολαυσουμε
Πρέπει... Καυλώνω άσχημα μαζί σουΕ,ελάτε κοντά μου τότε...
Αυτές είναι φωτογραφίες!Πάω να ετοιμαστώ γιατί έχω ένα κύριο σε λίγο, μια φωτο ακόμη,και θα μπω μετά να σας δω πάλι !!
Ευχαριστώ Άλεξ!Αυτές είναι φωτογραφίες!
Κοντά είναι νά έρθω αλλά άρχισα νά σέ φοβάμαι......θά μού τραγανίσεις το πουλάκι μου όπως στις φωτο???.... χαχαχαΕ,ελάτε κοντά μου τότε...
Θα το καταπιω...όλο...Κοντά είναι νά έρθω αλλά άρχισα νά σέ φοβάμαι......θά μού τραγανίσεις το πουλάκι μου όπως στις φωτο???.... χαχαχα
Ούπς....θά πνηγείς μαρή λυσασμένη νεαρά.. .....θά τό κρύψω στις φωλίτσες σου καί δέν θά τό βρεις.......θά τό κρύψω στήν φωλίτσα πού έχεις από πίσω......εκεί δέν βλέπεις.....χαχαχαΘα το καταπιω...όλο...
Για πολυ γαμησι οι τρυπουλες σου καυλα μας.After anal...Μέχρι τέλους..
Ειδες,σας προσέχω, όλους....Για πολυ γαμησι οι τρυπουλες σου καυλα μας.
Κερνα τις απλοχερα στο λαο σου.Ειδες,σας προσέχω, όλους....
Άντε πάλι .... μόλις είπα από πίσω αμέσως νά μού τό δείξεις ξεδιάντροπη νεαρά? .... φτού σου .... εκεί θά τό κρύψω τό πουλάκι μου... .δέν θά τό βλέπεις ....θά τό κρύψω όλο .... χαχαχαAfter hard anal...Μέχρι τέλους..
Μ΄ αρέσει που ΄σαι με αρχές και είσαι και φευγάτη μα πιο πολύ σε ρέγομαι μωρό μου στο κρεββάτιAfter hard anal...Μέχρι τέλους..
Αγαπημένε μου πελάτη,δεν σε είχα για ποιητή ...ξεδιπλώνεις ταλέντα χαχαχαχαχα!!Μ΄ αρέσει που ΄σαι με αρχές και είσαι και φευγάτη μα πιο πολύ σε ρέγομαι μωρό μου στο κρεββάτι
Βοηθώ την κατάσταση...χαχαχαΈτσι τα ανοίγεις με τα χεράκια σου και με κολαζεις τέκνον μου....ευλογησον
Αχ αχ αδυναμία μου εσύ!!!Όταν η γυναίκα γουστάρει να κάνει sex και το απολαμβάνει,τότε το όνομα της είναι Jo!! Μας σήκωσες πάλι!!!Και όπως είπε και ο μύστης πιο πάνω...αρχοντικό σεξ!!