Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 171.825
Πάω να ετοιμαστώ γιατί έχω ένα κύριο σε λίγο, μια φωτο ακόμη,και θα μπω μετά να σας δω πάλι !!
Ώ νά σού γαμήσ... κλείσε τα πόδια σου καλέ.....αχνοφαίνονται δύό τρυπούλες....θά μπεί τίποτα μέσα!!!!! ...χαχαχαΠάω να ετοιμαστώ γιατί έχω ένα κύριο σε λίγο, μια φωτο ακόμη,και θα μπω μετά να σας δω πάλι !!
Που θα παει........ δεν θα περασει επιτελους.Fresh vid...
Ο πρωινός κύριος, και τον ευχαριστώ για το βιντεάκι που μ άφησε να τραβήξω!Που θα παει........ δεν θα περασει επιτελους.
So do we.Ο πρωινός κύριος, και τον ευχαριστώ για το βιντεάκι που μ άφησε να τραβήξω!
Τυχερός ο συναγωνιστήςFresh vid...
Αν δεν σας αρέσει μη βλέπετε ,αυτό αποφασίσαμε και τραβήξαμε αλλά στην ώρα σχεδόν δεν έγινε μόνο αυτό φυσικά...περιττή η ειρωνια σας ,και επειδη το κάνετε γενικά θα σας παρακαλούσα να μην μας την σπάτε εμάς που γουστάρουμε εδώ ..Καλημέρα.γιατί τόσο λίγα κωλοσκάμπιλα....???
χαλαρό γαμίσι....
Δυστυχώς κάποιοι δεν μου επιτρέπετε να κάνω χιούμορ μαζί σας,έχω απ αυτό και σε μεγάλες δόσεις, φαίνεται εξάλλου διάχυτο στο νήμα μου,αλλά έχω και το μυαλό να διακρίνω την ειρωνια την οποία απεχθάνομαι.. έχετε ξανά ειρωνεύτει όσον αφορά καρυπιδη και μένα ,κάποιες φωτο μου παλιά,αρα ξέρω ΠΟΛΥ ΚΑΛΆ τι γράφω,ποτέ δεν είμαι άδικη .Καλημέρα!για χιούμορ έχετε ακούσει ?
δεν έχετε καλή αίσθηση μου φαίνεται
καλημέρα σας
Σου άρεσε αγόρι.. ;μια που το ζητούσες..όλα τα θυμάμαι!
Κυρία μού
Με αναγκάζεστε να αφήσω την ασκητική ζωή μου...
Ούπς ......τί αμαρτία έκανες πάλι καί σέ τιμώρησε ο κύριος κολασμένη? .....είς τό πύρ τό εξώτερον αμαρτωλή.....πού κολάζεις κι εμάς.....χαχαχαFresh vid...
Εμ.βαζω υλικό μπόλικο φρέσκο καθε μέρα εμ γκρινιάζουν μερικοί άκυροι..μη μου γυρίσει και.δεν ξαναβάλω τπτ,στο κάτω κάτω για σας το κάνω εγω δεν χρειάζομαι διαφήμιση άλλη έχω φτάσει στο φουλ, πελάτες και δουλειά ... Τεσπα.Ούπς ......τί αμαρτία έκανες πάλι καί σέ τιμώρησε ο κύριος κολασμένη? .....είς τό πύρ τό εξώτερον αμαρτωλή.....πού κολάζεις κι εμάς.....χαχαχα
Είπαμε νά μήν χαλιέσαι μέ ορισμένους πού θέλουν νά βγάλουν τήν κακία τους εδώ μέσα κούκλα μου..... Όλα καλά νεαρά ξετσίποτη...Εμ.βαζω υλικό μπόλικο φρέσκο καθε μέρα εμ γκρινιάζουν μερικοί άκυροι..μη μου γυρίσει και.δεν ξαναβάλω τπτ,στο κάτω κάτω για σας το κάνω, που μπαίνετε κάθε μέσα και έχω δει φυσικά αρκετούς προσωπικά.. Τεσπα.
Μη μας το κανεις αυτο ομορφη Κυρια μου. Προσπερνας και προχωρας. Τα φιλια μου ερωτικη φαντασιωση.Εμ.βαζω υλικό μπόλικο φρέσκο καθε μέρα εμ γκρινιάζουν μερικοί άκυροι..μη μου γυρίσει και.δεν ξαναβάλω τπτ,στο κάτω κάτω για σας το κάνω εγω δεν χρειάζομαι διαφήμιση άλλη έχω φτάσει στο φουλ, πελάτες και δουλειά ... Τεσπα.
Ούπς ......τί αμαρτία έκανες πάλι καί σέ τιμώρησε ο κύριος κολασμένη? .....είς τό πύρ τό εξώτερον αμαρτωλή.....πού κολάζεις κι εμάς.....χαχαχα
Αγαπημένε...ενω δεν προκαλώ,κοιτώ την δουλειά μου και σέβομαι εδώ μέσα τους πάντες, διακρίνω τις τελευταίες μέρες μια προκλητική συμπεριφορά από άκυρους..Τεσπα, το αφήνω ..σε φιλώ..Μη μας το κανεις αυτο ομορφη Κυρια μου. Προσπερνας και προχωρας. Τα φιλια μου ερωτικη φαντασιωση.
Εχεις υπάρξει κι εσύ τυχερόςΤυχερός ο συναγωνιστής
Μονο αν δεις οτι εχεις φτασει ηδη 800 σελιδες σε μικρο σχετικα χρονικο διαστημα θα καταλαβεις ποσο καλα περναμε με την παρεα σου. Απο τα χιλιαδες πλεον μηνυματα ειναι ελάχιστα αυτα που ειναι ακυρα. Keep walking Jo. Kisses.Αγαπημένε...ενω δεν προκαλώ,κοιτώ την δουλειά μου και σέβομαι εδώ μέσα τους πάντες, διακρίνω τις τελευταίες μέρες μια προκλητική συμπεριφορά από άκυρους..Τεσπα, το αφήνω ..σε φιλώ..