Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.592
Καμία πίπα έχω σε πρόχειρο κέρασμαΚάνα φοντάν
Καμία πίπα έχω σε πρόχειρο κέρασμαΚάνα φοντάν
Ε τότε αυτό θά πεί.... θά γίνει απαγωγή.... εκφιλη νεαρά...... ή jo ανήκει σέ όλη τήν Ελλάδα.....χαχαχαΌχι γλυκέ μου, δυστυχώς πολλές οι υποχρεώσεις μου στην Αθήνα
Πρώτα θα με απαγάγεις και μετά θα με παντρευτείς;!Ε τότε αυτό θά πεί.... θά γίνει απαγωγή.... εκφιλη νεαρά...... ή jo ανήκει σέ όλη τήν Ελλάδα.....χαχαχα
Μην μου στέλνεις χαμόγελα εμένα.... μαζευτήκαμε καί κάνουμε ασκήσεις στό χιόνι πού το φοβάστε κάτω.... εντός ολίγων ωρών θά γίνει ή επιχείρισης απαγωγής τής jo . ..πάρε σωματοφύλακες......χαχαχαΕ τότε αυτό θά πεί.... θά γίνει απαγωγή.... εκφιλη νεαρά...... ή jo ανήκει σέ όλη τήν Ελλάδα.....χαχαχα
Έτσι κάνουμε εμείς εδώ στά βόρεια.... άκαρδη μικρά.... πρώτα το γλυκό καί μετά η κουλουρα....χαχαχαΠρώτα θα με απαγάγεις και μετά θα με παντρευτείς;!
Μας έχεις ξετιναξει με τις φωτογραφίες σου... Ποδι δεν έχεις κλείσει τον τελευταίο καιρό...Μετά τα γ@μησια...Ώρα για νάνι..
....Η αλήθεια είναι πως...Ναι..ποδι και στόμα ΧαχαχχαΜας έχεις ξετιναξει με τις φωτογραφίες σου... Ποδι δεν έχεις κλείσει τον τελευταίο καιρό...
Εεεε ρε γλέντια στην πρωτεύουσα.!!! Πολύ φιλόξενη η θεία Jo....Η αλήθεια είναι πως...Ναι..ποδι και στόμα Χαχαχχα
ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩMore sex!!!
Ευτυχώς πού δέν το είδα αυτό πρίν ξαπλώσω καί μπόρεσα νά κοιμηθώ ....ξεδιάντροπη νεαρά....αλλιώς πάλι κατάρτι θά τόν είχα όλη τήν νύχτα....μαζέψουυυυυυυ.... χαχαχαΜετά τα γ@μησια...Ώρα για νάνι..
Άντε πάλιιιιιιι....Άρχισες πρωΐ πρωΐ ξετσίποτη νεαρά? ... χαχαχαΚαλημέρα boys...
Καλημέρα!Δεν σας έχω ξαναδεί εδώ,αρα καλώς ήρθατε !Καλημέρα καυλιαρικο μωρό
Good morning sunshine.
Καλώς σε βρήκα και ελπίζω να τα πούμε σύντομα από κονταΚαλημέρα!Δεν σας έχω ξαναδεί εδώ,αρα καλώς ήρθατε !
Άντε πάλιιιιιιι....Άρχισες πρωΐ πρωΐ ξετσίποτη νεαρά? ... χαχαχα
Καποιοι πινουν καφε μολις ξυπνησουν αλλα εσυ μας δειχνεις το ομορφα βυζακια σου. Fine by me.Καλημέρα boys...