Διαγραμμένο μέλος 85702
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2009
- Like
- 45
- Πόντοι
- 0
Μπράβο. Αυτό σκέφτηκα και εγώ. Μπανιστήρι,γι' αυτό δεν ασχολούμαι.Μη μας το χαλας ρε φιλε
Μπράβο. Αυτό σκέφτηκα και εγώ. Μπανιστήρι,γι' αυτό δεν ασχολούμαι.Μη μας το χαλας ρε φιλε
Ούπςςς..... πάει τό πουλάκι τσίου... τό κατάπιε ή γατούλα Jo... χαχαχαΧατήρια σπάνια χαλω σε αγαπημένους..φωτο που ζητήσατε..με πολύ βάθος χαχαχαχ!!!
Φεύγω boys όμως τώρα!!
Δεν έβλαψε και κανέναν λίγο μάτι. Εξάλλου αυτό είναι και ένα μέσο ώστε η κάθε κοπέλα να προωθήσει τη δουλειά της και να αυξήσει την πελατεία της.Μπράβο. Αυτό σκέφτηκα και εγώ. Μπανιστήρι,γι' αυτό δεν ασχολούμαι.
Δεν διαφωνώ.Αυτή μου έκανε επίθεση.Μια ερώτηση έκανα.Τέλος πάντων,μην σπαμάρουνε άλλο.Δεν έβλαψε και κανέναν λίγο μάτι. Εξάλλου αυτό είναι και ένα μέσο ώστε η κάθε κοπέλα να προωθήσει τη δουλειά της και να αυξήσει την πελατεία της.
Ούπςςς..... πάει τό πουλάκι τσίου... τό κατάπιε ή γατούλα Jo... χαχαχα
Αν η ενημέρωση-συζήτηση, συνεπάγεται με επίθεση για σένα,οκ,πάω πάσο...πέραν τούτου, όλο χαιρετάς και όλο εδώ είσαι.. Αρα σ αρέσει και σένα το μάτι.. συγχώρεσε με,δεν θα βλέπω ότι γράφεις, πατω αγνόηση..σε φιλώ!Δεν διαφωνώ.Αυτή μου έκανε επίθεση.Μια ερώτηση έκανα.Τέλος πάντων,μην σπαμάρουνε άλλο.
Ναί παμπονηρη νεαρά....τώρα μέ τί θά κατουράει τό παιδί? Φτύστο γρήγορα ξεδιάντροπη.....χαχαχαΤο κατάπια το παλιοκοριτσο...
Άντε πάλιιιιιι.......μαζέψου λίγο ρέ σύ!!!! Έφτασε ο π@ύτος στόν αφαλό μέ αυτά πού μάς ανεβάζεις.... Έλεος ξεδιάντροπη νεαρά......χαχαχαMore sex!!!
Εγώ φταίω η τ αγόρια που δεν μ αφήνουν ήσυχη;χαχαχαχα!!Άντε πάλιιιιιι.......μαζέψου λίγο ρέ σύ!!!! Έφτασε ο π@ύτος στόν αφαλό μέ αυτά πού μάς ανεβάζεις.... Έλεος ξεδιάντροπη νεαρά......χαχαχα
Θα έπρεπε να δεχομαι;!Δηλώνω ένοχη τότε!Παλιά ξινά σταφύλια, τα έχουμε χιλιοπει...χαιρετώ αγόρι..Τζο είναι αλήθεια ότι δεν δέχεσαι φιλιά στο στόμα..??
Όχι βρε...δε το είπα για κακό...απλά μια ενημέρωση ζητησα..!!Θα έπρεπε να δεχομαι;!Δηλώνω ένοχη τότε!Παλιά ξινά σταφύλια, τα έχουμε χιλιοπει...χαιρετώ αγόρι..
Χμ ,φωτο αρκετες έβγαλα και σας έβαλα με τ αγόρια που δέχθηκα από χθες και σήμερα,βιντεάκι Όχι...δεν είναι πάντα εφικτό..είναι διστακτικοί λίγο οι πελάτες και λογικό..
Καλησπέρα σας κύριοι & κυρίες..
Βιντεάκι σήμερα ??
Καί είναι ανάγκη νά τρελάνεις κι εμένα πού είμαι μακριά κακούργα νεαρά? Τα βάζεις και μέ τήν σειρά, στοματάκι....μουνάκι....κωλαράκι....πόσο νά αντέξω κι εγώ ο καημένος.....χαχαχαΕγώ φταίω η τ αγόρια που δεν μ αφήνουν ήσυχη;χαχαχαχα!!
Κώλο δίνεις;Πάντως για να πω την αλήθεια μου,με κουράζει αφάνταστα η ανακύκλωση θεμάτων ,και την βαριέμαι επίσης,που έχουν χιλιοειπωθει, μόνο και μόνο για να δημιουργηθει ένταση άσκοπη..από άτομα συνήθως άκυρα με το νήμα μου.. Δεν θ απαντώ σε τέτοια πλεον..οποιαδήποτε όμως ΚΑΙΝΟΎΡΓΙΑ απορία έχετε, να σας την λύσω ευχαρίστως,αρκεί να μην είναι προσβλητική.
....εύκολα ...το ξερειςΚώλο δίνεις;
....εύκολα ...το ξερεις