Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.580
One more και ξεκινάμε δουλειά...!
Με αυτα που βαζεις δε θα παμε ηια δουλειαOne more και ξεκινάμε δουλειά...!
Με αρεσει που σου ειπα κατι πριν αλλα εσυ τα δικα σου. Ελεος πια. Μαζεψου.One more και ξεκινάμε δουλειά...!
Ω νά σού γαμήσ....πάλι άρχισες ξεδιάντροπη νεαρά....χαχαχαOne more και ξεκινάμε δουλειά...!
Με αρεσει που σου ειπα κατι πριν αλλα εσυ τα δικα σου. Ελεος πια. Μαζεψου.
Δεν σταματώ ποτέ...Ω νά σού γαμήσ....πάλι άρχισες ξεδιάντροπη νεαρά....χαχαχα
Για να σε δω..........Εγώ είμαι τσαουσα,Όχι ήσυχο κοριτσάκι.. ακόμα και στο σεξ..δεν μαζεύομαι...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν σταματώ ποτέ...
Μη μας το χαλας ρε φιλεΠες μου ένα λόγο που θα πρέπει να βλέπουμε τι κάνεις στα ραντεβού σου;
Nαι γιατί εγώ πτοήθηκα χαχαχαχα!!!Μη μας το χαλας ρε φιλε
Ω νά σού γαμήσ...κουνήστρα.... πάντως κουνιέται πολύ καλά.... αν κουνιέται έτσι καί στό κρεβάτι.......!!!!!!
Mouth watering view...One more και ξεκινάμε δουλειά...!
Υποψιαζομαι οτι ο γκρινιαρης θα ξεροσταλιαζει για μια ντυμενη φωτο σου νυχθημερονNαι γιατί εγώ πτοήθηκα χαχαχαχα!!!
ουγκα..ουγκα....sex!
Σανίδα απο το γαμησι η αγαπημένη μας....sex!
Υποψιαζομαι οτι ο γκρινιαρης θα ξεροσταλιαζει για μια ντυμενη φωτο σου νυχθημερον
Κορμί χέλι χεχεχε!!Σανίδα απο το γαμησι η αγαπημένη μας
Κορμί για πολλά γούστα θα έλεγα εγωΚορμί χέλι χεχεχε!!
Το περίεργο είναι οτι δεν έχεις βάλει φωτογραφία που να πιπώνεις κάποιον τυχερό... Μόνο αυτόΜου ειστε όλοι καλά;Γιατί σήμερα δεν παρακολουθώ πολύ μέσα.. Αν δείτε τπτ περίεργο,Ρίξτε μια φωνή χαχαχαχα!!
Το περίεργο είναι οτι δεν έχεις βάλει φωτογραφία που να πιπώνεις κάποιον τυχερό... Μόνο αυτό
Πια θα είναι η τιμωρία μου κυρία;;Χθες έβαλα βρε,σε βρίσκω αδιάβαστο.. 2 μάλιστα!!
Καπου εκεί υπήρχε ένα καυλί πριν το εξαφανίσει η μάγισσα Jo με το στόμα τηςΧατήρια σπάνια χαλω σε αγαπημένους..φωτο που ζητήσατε..με πολύ βάθος χαχαχαχ!!!