yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.015
- Πόντοι
- 3.346
Με την κληρωση τι εγινε?
Έγινε και μίλησα με το παλικάρι που κέρδισεΜε την κληρωση τι εγινε?
...είμαι οπαδός του καλού σεξ..σε όλες τις μορφές τουΜε τα οπαδικά πως τα πας;
Κύριε ελέησον την αμαρτωλή... εληλούηα.... αμαρτωλή σαράντα μετάνοιες μπροστά στόν άγιο Πρεβέζης.... θά σέ εξομολογησω εγώ κολασμένη.... χωρίς ούτε στρίνγκ ή εξομολόγηση... ο black δέν το εγκρίνει οπότε.... αμαρτωλή θά τιμωρηθείς.... χαχαχα...σκύψε ευλογημένη.....χαχαχαΔηλώνω ένοχη και μετανιωμένη ,δεν ξανά ανεβάζω αίσχη..θ ανεβάζω πλέον από το κατηχητικό...όταν δεν κάνω την κατασκοπο να παρακολουθώ εδώ μέσα κυρίους με σεμνά προφίλ..
Ρε μωρό ,πέραν πλάκας τι ν απαντήσω σε μέλος φάντασμα...απαξιώ..αχ,σήμερα κουράστηκα από το πολυ σκύψιμο χαχαχαχα!!Κύριε ελέησον την αμαρτωλή... εληλούηα.... αμαρτωλή σαράντα μετάνοιες μπροστά στόν άγιο Πρεβέζης.... θά σέ εξομολογησω εγώ κολασμένη.... χωρίς ούτε στρίνγκ ή εξομολόγηση... ο black δέν το εγκρίνει οπότε.... αμαρτωλή θά τιμωρηθείς.... χαχαχα...σκύψε ευλογημένη.....χαχαχα
Σέ ποιό μοναστήρι θά πάς νά έρθω μονάχος κολασμένη.... θά σέ εξομολογω από τό πρωΐ ώς τό βράδυ.....αλελούηα....αμαρτωλή μικρά.....Ρε μωρό ,πέραν πλάκας τι ν απαντήσω σε μέλος φάντασμα...απαξιώ..αχ,σήμερα κουράστηκα από το πολυ σκύψιμο χαχαχαχα!!
Οπου και να πάω θα με διώξουν ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!Σέ ποιό μοναστήρι θά πάς νά έρθω μονάχος κολασμένη.... θά σέ εξομολογω από τό πρωΐ ώς τό βράδυ.....αλελούηα....αμαρτωλή μικρά.....
Ποτέ δέν διώχνουμε ιέρειες ειδικά ιέρειες τού sex τέκνον μου κι εσύ είσαι μία από αυτές. Είσαι μία από τά κορίτσια τής Αθήνας. Άν δέν σέ θέλουν ελα πάνω ΘΕΑ τού έρωτα!!!!!!Οππυ και να πάω θα με διώξουν ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!
Ευκολα χωρις δευτερη σκεψη. Απευθειας κοκκινη που λενε στο ποδοσφαιρο.Οππυ και να πάω θα με διώξουν ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!
Αμα έρθω σαλόνικα θα φύγω παντρεμένη, είστε ερωτιαρηδες χαχαχαχχα!!Ποτέ δέν διώχνουμε ιέρειες ειδικά ιέρειες τού sex τέκνον μου κι εσύ είσαι μία από αυτές. Είσαι μία από τά κορίτσια τής Αθήνας. Άν δέν σέ θέλουν ελα πάνω ΘΕΑ τού έρωτα!!!!!!
Θα πέσει φωτιά να με κάψει χαχαχα!!!Ευκολα χωρις δευτερη σκεψη. Απευθειας κοκκινη που λενε στο ποδοσφαιρο.
και ποιος σε ειπε οτι σε θελουμε θεσσαλονικη...?Αμα έρθω σαλόνικα θα φύγω παντρεμένη, είστε ερωτιαρηδες χαχαχαχχα!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πρώτος εγώ μέ ανθοδέσμη καί μονόπετρο....χαχαχαΑμα έρθω σαλόνικα θα φύγω παντρεμένη, είστε ερωτιαρηδες χαχαχαχχα!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Θα πέσει φωτιά να με κάψει χαχαχα!!!
εσυ χαλας την πιατσα ...?Πρώτος εγώ μέ ανθοδέσμη καί μονόπετρο....χαχαχα
Με θέλουν ,έχω φαν κλαμπ μεγάλο εκείκαι ποιος σε ειπε οτι σε θελουμε θεσσαλονικη...?
Στο είπα,παντρεμένη θα φύγω χαχαχαχαεσυ χαλας την πιατσα ...?
παναθεμασε ...
τι διαολο ρε γμτ ...?Με θέλουν ,έχω φαν μεγάλο εκεί
Βρες κουμπάρο, τεκνο μέχρι 25 ετών και σου έρχομαι για τον γάμο!!Πρώτος εγώ μέ ανθοδέσμη καί μονόπετρο....χαχαχα
Φτιάχνω βαλίτσες και έρχομαιτι διαολο ρε γμτ ...?
ερωτιαρηδες ειμαστε οχι μαζοχες ...
παρε μαθηματα ...Βρες κουμπάρο, τεκνο μέχρι 25 ετών και σου έρχομαι για τον γάμο!!
Αnon μού χαλάς το τυχερό? Η κοπέλα είναι σούπερ καί στά κυβικά μουκαι ποιος σε ειπε οτι σε θελουμε θεσσαλονικη...?
Ο ανον είναι χαβαλετζης και μ αρέσει,τον πάω!Αnon μού χαλάς το τυχερό? Η κοπέλα είναι σούπερ καί στά κυβικά μου
.....
Μαζεψουυ. ΜΗΝ ΜΟΥ ΧΑΛΑΣ ΤΟ ΤΥΧΕΡΟ. Πλάκα μάς κάνει γλυκιά μου.. Είναι καλό παιδί αλλά παιδί...... τι να τό κάνεις . ..