Κόντε πούτσα
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2022
- Like
- 3.095
- Πόντοι
- 456
Ω νά σού γαμήσ....ξεδιάντροπη νεαρά......Σήμερα όλο μπουκωμένη είσαι..... Τά έφαγες οοοοοολα τα πουλάκια...... αχόρταγη νεαρά...
Ω νά σού γαμήσ....ξεδιάντροπη νεαρά......Σήμερα όλο μπουκωμένη είσαι..... Τά έφαγες οοοοοολα τα πουλάκια...... αχόρταγη νεαρά...
Δεν είναι κάτι ασυνήθιστο για την κοπελιά απο εδώ.. Μιλάμε για μάστορα στον πεοθηλασμό..Ω νά σού γαμήσ....ξεδιάντροπη νεαρά......Σήμερα όλο μπουκωμένη είσαι..... Τά έφαγες οοοοοολα τα πουλάκια...... αχόρταγη νεαρά...
Τι κακό και αυτο με αυτή την κοπέλα δεν αφήνει την σούπα από το στόμα μα τίποτα όπως σήμερα το πρωί φίλε. Ασε που μετά θέλει και τις κρέμες επάνω τις για να κάνει επιδερμίδα στην κοιλιά και στα στήθιαΧωρίς ανάσα... Λες και είχες να πάρεις τσιμπούκι καιρό.
Γι'αυτό και έχει βελούδινο δέρμα... Κάτι παραπάνω ξέρει το κορίτσι..Τι κακό και αυτο με αυτή την κοπέλα δεν αφήνει την σούπα από το στόμα μα τίποτα όπως σήμερα το πρωί φίλε. Ασε που μετά θέλει και τις κρέμες επάνω τις για να κάνει επιδερμίδα στην κοιλιά και στα στήθια
Τι κακό και αυτο με αυτή την κοπέλα δεν αφήνει την σούπα από το στόμα μα τίποτα όπως σήμερα το πρωί φίλε. Ασε που μετά θέλει και τις κρέμες επάνω τις για να κάνει επιδερμίδα στην κοιλιά και στα στήθια
Άμα είναι αγαπημένο πάω πάσο... Αλλιώς θα έκανα σκηνή.2η φορά με πλεον αγαπημένο αγόρι...
Καλή δύναμη Τζο..!!!Τρελοκομεία είστε γι'αυτό σας αγαπώ όλα!!Πάω τώρα ...!!
να σου πώ οτι λες ψέμματα θα ήταν ψέμα . Αλήθεια λές δηλαδή πιστεύεις και εσύ οτι το σπερματοζούμι της κάνει καλό . Εγώ πιστεύω οτι θα φιλάει καπου κρυμμένα βαζάκια να τα βάζει την εποχή των λασπωμένων ημερων για να διατηρεί το δερμα της. Πραγματικά παιρνάς καλάΓι'αυτό και έχει βελούδινο δέρμα... Κάτι παραπάνω ξέρει το κορίτσι..
Θα τις γεμίσω 1-2 να τα έχει για τις δύσκολες μέρες τώρα που το λεςνα σου πώ οτι λες ψέμματα θα ήταν ψέμα . Αλήθεια λές δηλαδή πιστεύεις και εσύ οτι το σπερματοζούμι της κάνει καλό . Εγώ πιστεύω οτι θα φιλάει καπου κρυμμένα βαζάκια να τα βάζει την εποχή των λασπωμένων ημερων για να διατηρεί το δερμα της. Πραγματικά παιρνάς καλά
ναι φίλε να την αναμείξεις με βαζελίνη για να είναι διατηρητέα . Την άλλη φορά που θα ξαναπάω θα την ρωτήσω αν τα πήγες και αν τα χρησιμοποιείΘα τις γεμίσω 1-2 να τα έχει για τις δύσκολες μέρες τώρα που το λες
Έχει αδυναμία στα φρέσκα βέβαιαναι φίλε να την αναμείξεις με βαζελίνη για να είναι διατηρητέα . Την άλλη φορά που θα ξαναπάω θα την ρωτήσω αν τα πήγες και αν τα χρησιμοποιεί
Τρελοκομεία είστε γι'αυτό σας αγαπώ όλα!!Πάω τώρα ...!!
Πες μου ένα λόγο που θα πρέπει να βλέπουμε τι κάνεις στα ραντεβού σου;Καυλημερες...
Είναι θέμα marketing εγώ αυτό καταλαβαίνω και νομίζω ότι καλά κάνειΠες μου ένα λόγο που θα πρέπει να βλέπουμε τι κάνεις στα ραντεβού σου;
Το 99,9% των σταθερών πελατών μου,και των παιδιών που μιλώ εδώ καθημερινά , το θέλει, εσύ αν δεν θες , δεν βλέπεις.. Σε υποχρέωσε κανείς..;!Απλά,προσπερνάς!Πες μου ένα λόγο που θα πρέπει να βλέπουμε τι κάνεις στα ραντεβού σου;
Το ξέρω, το εισπράττω και σας το ανταποδίδω!!!Κι εμείς σε αγαπάμε
....Don't worry just be happy girl.
Σε λίγο δεν θα μπορούμε να κάνουμε κριτική.Εσύ είσαι αυτή που απειλείς.Προφανώς με παρακολουθείς.Το 99,9% των σταθερών πελατών μου,και των παιδιών που μιλώ εδώ καθημερινά , το θέλει, εσύ αν δεν θες απλά δεν βλέπεις.. Σε υποχρέωσε κανείς..;!Απλά,προσπερνάς!
............
ΥΓ στο επόμενο κακοπροαίρετο ποστ σου στο νήμα μου,πατω αγνόηση..στην πρόκληση η στην προσβολή ,κάνω αναφορά.. απλά ενημερώνω διότι τα 8 στα 10ποστ σου είναι ειρωνικά απ ότι είδα για κυρίες..αρα μιλάμε μάλλον για τακτική σου..