aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.519
- Πόντοι
- 11.956
Να σε γλυφουμε από τα τακούνια μέχρι τις ρογεςΨοφας για τέτοια ,σε ξέρω!!
Να σε γλυφουμε από τα τακούνια μέχρι τις ρογεςΨοφας για τέτοια ,σε ξέρω!!
Έχω δώσει ορκο ,εκτός ρινγκ να μην δείρω ποτέ χαχαχα!!...Τώρα, υπάρχει και η περίπτωση των αγοριών που με θέλουν έτσι ,όσον αφορά το επαγγελματικό κομμάτι ,εκεί δεν χαλω χατήρι.. τους "δερνω" αυστηρά και γλυκα ..λοιπόν Τζο βάλε τα ψηλοτάκουνα , βάλε το δικτυωτό πάρε μια καρέκλα και ένα μαστίγιο και μια και είσαι και προπονημένη ξεκίνα να βαράς να τους τιθασεύεις
Βρε χτύπα τους μέχρι να ματώσουν το γουστάρουν και το ξύλο και το μπινελίκιΈχω δώσει ορκο εκτός ρινγκ να μην δείρω ποτέ χαχαχα!!...τώρα, υπάρχει και η περίπτωση των αγοριών που με θέλουν έτσι όσον αφορά το επαγγελματικό κομμάτι ,εκεί δεν χαλω χατήρι.. τους μαλώνω απαλά όμως...
Όταν τα πόδια σου είναι ψηλά τα προτιμώ ανοιχτά...
Κάνω καί χαλαρωτικό μαγαζάκι αλλά μετά.....κούραση.... αλλά χαλαρωτικηηηηηηηη. ...είσαι κάυλααααααΕίμαι φουλ κουρασμένη και δεν παρακολουθώ πολύ σήμερα,από την άλλη προτιμώ ησυχία από άσκοπη ένταση..κατάλαβες...
Θά χτυπηθουμε μέχρις εσχάτων πάνω στο κρεβάτι ξετσίποτη νεαρά....Αν με νικήσεις Θά ρίξω λευκή πετσέτα.... άν σέ νικήσω όμως......χαχαχα φιλάκια.....Έχω δώσει ορκο ,εκτός ρινγκ να μην δείρω ποτέ χαχαχα!!...Τώρα, υπάρχει και η περίπτωση των αγοριών που με θέλουν έτσι ,όσον αφορά το επαγγελματικό κομμάτι ,εκεί δεν χαλω χατήρι.. τους "δερνω" αυστηρά και γλυκα ..
Jo θα το ξαναπώ...Έξω κρύο.. μέσα ζεστή...Μμμμ!
Ακόμα δέν κοιμάσαι μωρή άτιμη νεαρά? ....νανινανι της... Ύπνο λέμε τώρα....χαχαχαΚάνω καί χαλαρωτικό μαγαζάκι αλλά μετά.....κούραση.... αλλά χαλαρωτικηηηηηηηη. ...είσαι κάυλαααααα
Καλή ξεκούραση να έχειςΑν και είμαι ψόφια μπήκα λίγο να σας δω,να δω και τα μηνύματα μου, αλλά θα την κάνω γρήγορα ..Καλε τι όμορφα ποστ διαβάζω που γράφετε..συγγραφικά ταλέντα είστε χαχαχαχαχαχα!!
Ευχαριστώ πολύ αγόρι!!Καλή ξεκούραση να έχεις
Καλό βραδυ
Ομορφιά μου, καλά ολα;;Όταν τα πόδια σου είναι ψηλά τα προτιμώ ανοιχτά...
Κοιμάμαι ήδη όρθια.. χαχαχαΑκόμα δέν κοιμάσαι μωρή άτιμη νεαρά? ....νανινανι της... Ύπνο λέμε τώρα....χαχαχα
Καληνύχτα σέξυ αγόρι...Jo θα το ξαναπώ...
Κουταλάκι στο κρεβάτι αγουροξυπνημενη, χουφτωνοντας αυτά τα στήθη μπαίνοντας βαθιά μέσα σου...
Καληνύχτα
Ύπνο λεμεεεεε. Νυχτααααααα. Φιλάκια παντουυυυυυυ. Καληνύχτα.Αν και είμαι ψόφια μπήκα λίγο να σας δω,να δω και τα μηνύματα μου, αλλά θα την κάνω γρήγορα ..Καλε τι όμορφα ποστ διαβάζω που γράφετε..συγγραφικά ταλέντα είστε χαχαχαχαχαχα!!
Δε μου αρεσει το φωτιστικο,
Δε μου αρεσει το φωτιστικο,
Ειχα και γω τετοια κρεμάστρα
Για τα ποδια σου θα γραψω αλλη φορα, τωρα πας για υπνοΑντί να κοιτάς τις 2 μετρες ποδαρες μου κοιτάς μ@λακιες χαχαχαχα!!
Θα μετρο να τις μετρησω. Μην κλεβεις. Καλη νυχτα ονειρα γλυκα.Αντί να κοιτάς τις 2 μετρες ποδαρες μου κοιτάς μ@λακιες χαχαχαχα!!