Peterthegreat1st
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.650
- Πόντοι
- 736
Τέζα το κωλί.... Σάλιο η λιπαντικό;;; Δεν έχω ρωτήσει ποτέAfter hard anal...Μέχρι τέλους..
Τέζα το κωλί.... Σάλιο η λιπαντικό;;; Δεν έχω ρωτήσει ποτέAfter hard anal...Μέχρι τέλους..
Κολάζεις και ΧότζαΣου άρεσε αγόρι.. ;μια που το ζητούσες..όλα τα θυμάμαι!
Ότι φέρει η στιγμή αγορακι όμορφο!Τέζα το κωλί.... Σάλιο η λιπαντικό;;; Δεν έχω ρωτήσει ποτέ
Καλώς τον..Κολάζεις και Χότζα
Εισαι θυμωμένη σημερα, ας φυγω καλυτεραΚαλώς τον..
Ε...;;καμία σχέση βρε.. πως σου έκατσε;;;κουρασμένη Ναι θυμωμένη καθόλου χαχαχαχ.Εισαι θυμωμένη σημερα, ας φυγω καλυτερα
Ασε με, παω στο ουκρανικό, με χρειαζεται η καυτη επικαιροτηταΕ...;;καμία σχέση βρε.. πως σου έκατσε;;;κουρασμένη Ναι θυμωμένη καθόλου χαχαχαχ.
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ είσαι περιπτωσαρα!!!Ασε με, παω στο ουκρανικό, με χρειαζεται η καυτη επικαιροτητα
Τί Χότζα φίλε μου.... όλοι οί Άγιοι πειραν το δρόμο γιά τήν κόλαση..... αμαρτωλή..... χαχαχαΚολάζεις και Χότζα
Τί Χότζα φίλε μου.... όλοι οί Άγιοι πειραν το δρόμο γιά τήν κόλαση..... αμαρτωλή..... χαχαχα
Πάλι γελάκια αμαρτωλή? .......έχεις κολάσει όλον τον ανδρικό πληθυσμό καί στέλνεις γελάκια?..... Είς τό πύρ τό εξώτερον αμαρτωλή νεαρά..... πώς θά κοιμηθώ παλι απόψε?.... Αφορεσμένη..... χαχαχα
Να έρθεις να με δεις και μετα να μην κοιμάσαι καθόλου μ αυτα που θα σου κάνω....Πάλι γελάκια αμαρτωλή? .......έχεις κολάσει όλον τον ανδρικό πληθυσμό καί στέλνεις γελάκια?..... Είς τό πύρ τό εξώτερον αμαρτωλή νεαρά..... πώς θά κοιμηθώ παλι απόψε?.... Αφορεσμένη..... χαχαχα
Το έγραψες όμορφα και ιδιαίτερα...ποιητικά θα έλεγα...
Είσαι ένα απαύγασμα της πίστης, & της πραγματικότητας..
Ενέσεις καφείνης;Να έρθεις να με δεις και μετα να μην κοιμάσαι καθόλου μ αυτα που θα σου κάνω....
Ενέσεις καφείνης;
Μονο τις ντυμενες φωτο βλέπω.Εσύ δεν ήσουν στα της επικαιρότητας;μου φαίνετε σου αρέσει το μάτι κ σένα και έρχεσαι χαχαχαχα
Άντε νά σέ δώ σκανταλιάρα μικρά..... αλλά δέν θά σού πώ ποιός είμαι..... Σέβομαι τό σαϊτ ...... Κατά τά αλλά είσαι φωτιά σέ ξεροχορτα..... δέν υπάρχει περίπτωση νά μήν σέ συναντήσω..... είσαι γυναικάρα....χαχαχα φιλάκιαΝα έρθεις να με δεις και μετα να μην κοιμάσαι καθόλου μ αυτα που θα σου κάνω....
Καλο βραδυ και καλη εβδομαδα να εχουμε. Καταπληκτική like always my dear.....Επιτέλους...να χαλαρώσω...!
Επίσης γλυκέ μου..!!!Ευχαριστώ πολύ!!Καλο βραδυ και καλη εβδομαδα να εχουμε. Καταπληκτική like always my dear.