Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.051
Σ ευχαριστώ μικρό μου αγαπημένο..τέλειος ουδείς, αλλά μου άρεσε..?Τελεια είσαι Τζο.
Σ ευχαριστώ μικρό μου αγαπημένο..τέλειος ουδείς, αλλά μου άρεσε..?Τελεια είσαι Τζο.
Εμένα μαρεσαν και τα μαλλιά σου τα ξανθά και το υπέροχο δέρμα σου το λευκό και έχεις και ωραίο λεπτό σώμα.Σ ευχαριστώ μικρό μου αγαπημένο..τέλειος ουδείς, αλλά μου άρεσε..?
????Εμένα μαρεσαν και τα μαλλιά σου τα ξανθά και το υπέροχο δέρμα σου το λευκό και έχεις και ωραίο λεπτό σώμα.
Δηλαδή είσαι ταυλιαρα αγαπητή μου.....Τι έχει δει και τι έχει ζήσει τ αμοιρο..ειδικά αυτές τις μέρες..!Από δω και πέρα οι επόμενοι πελάτες η καναπεδατο η στο πάτωμα ???
Κωλομερ(ι)α....Ζόρικη μέρα ?
Να και το άλλο αγαπημένο μου αγόρι.. σήμερα όλη μέρα δεν μπόρεσα να σας απολαύσω λόγω τρεξίματος,αλλά τώρα που έκατσα στον καναπέ μου επιτέλους και πίνω καφέ.. θα χαλαρώσω!!Δηλαδή είσαι ταυλιαρα αγαπητή μου.....
Καφέ τέτοια ώρα!;;!!!!;;Να και το άλλο αγαπημένο μου αγόρι.. σήμερα όλη μέρα δεν μπόρεσα να σας απολαύσω λόγω τρεξίματος,αλλά τώρα που έκατσα στον καναπέ μου επιτέλους και πίνω καφέ.. θα χαλαρώσω!!
Decaf τέτοια ωρα, αν και δεν καπνίζω, λατρεύω καφέ....!!Καφέ τέτοια ώρα!;;!!!!;;
Και πότε θα κοιμηθείς;Αργά το βράδυ η νωρίς το πρωί;
Τη μαμα σου ρε???Εμένα μαρεσαν και τα μαλλιά σου τα ξανθά και το υπέροχο δέρμα σου το λευκό και έχεις και ωραίο λεπτό σώμα.
Πολύ ωραίος κωλος με υπέροχο δέρμα 44 είπες ? 34 μωρό.Ζόρικη μέρα ?
....η φαντασίωση μας ειναι η σέξυ θεία Λολα..?Τη μαμα σου ρε???
Τι ειναι το 44?Πολύ ωραίος κωλος με υπέροχο δέρμα 44 είπες ? 34 μωρό.
Χαχα εγώ δε έχω θέμα άμα διατηρείται μια μεγάλη και η Τζο σώμα και δέρμα διατηρηται.Τη μαμα σου ρε???
Μοmmy knows best....always!!!!!!Τη μαμα σου ρε???
Αυτό που θέλω να ξεχάσω και μου το υπενθυμίζεται!!?Τι ειναι το 44?
Οσο είπε πως είναι η Τζο.Τι ειναι το 44?
1944?Οσο είπε πως είναι η Τζο.
Eγω τέτοια ώρα τσαγακι πίνω....Decaf τέτοια ωρα, αν και δεν καπνίζω, λατρεύω καφέ....!!
Οσο είπε πως είναι η Τζο.
44 χρονών ρε
Χαχα οχι και νάνι Τζο δε ξηγιεσαι σωστά.Μικρέ άντε νάνι τώρα, έπιασες ηλικίες και θα παυβ εγώ το έμφραγμα ?