Koronaki
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2014
- Like
- 2.463
- Πόντοι
- 446
Με προλαβες στο τσακ φιλε μου κατι τετοιο θα εγραφα και εγω !!!μάλλον κρέμες για να τονώσει την επιδερμίδα
Με προλαβες στο τσακ φιλε μου κατι τετοιο θα εγραφα και εγω !!!μάλλον κρέμες για να τονώσει την επιδερμίδα
τουλαχιστον εσυ τις κανεις ...αλλοι μονο τις λενεΆντε αγόρια, πάω γιατί σήμερα το μενού έχει πολλές πίπες? ,θα σας δω μετά ?
Τάσο μου.. Στο μπου είμαστε. Από αερολογίες και πίπες,ένα σωρό..τουλαχιστον εσυ τις κανεις ...αλλοι μονο τις λενε
εγω δεν καπνιζω ουτε πιπα και δεν χρειαζομαι αερα μολις ειδα τα λαστιχα ειναι ενταξειΤάσο μου.. Στο μπου είμαστε. Από αερολογίες και πίπες,ένα σωρό..
Ωραιο !!! αλλα το κρεβατι τριζει λαδομα θελει !!!!!!Anal lovers...
Όχι, οι ταβλες είχαν σπάσει ,μετά φώναξα τις έφτιαξε ένας ,αλλά έπρεπε να τις ενώσει ο ηλίθιος, τεσπα πάμε γι αλλο κρεβάτι ???Ωραιο !!! αλλα το κρεβατι τριζει λαδομα θελει !!!!!!
Έτσι να σπάνε οι τάβλεςΌχι, οι ταβλες είχαν σπάσει ,μετά φώναξα τις έφτιαξε ένας ,αλλά έπρεπε να τις ενώσει ο ηλίθιος, τεσπα πάμε γι αλλο κρεβάτι ???
Άντε φευγω πάλι,σκαστη μπαίνω σήμερα!!
θελει φτιαξιμο το μυνημα σου ..... ενταξει το ισιαξαΈτσι να σπάνε οι κάβλες
Τι να σου κάνει και αυτό το κακόμοιρο; Έχει βγάλει τα λεφτά του μετά απο τόσα γαμησια?Όχι, οι ταβλες είχαν σπάσει ,μετά φώναξα τις έφτιαξε ένας ,αλλά έπρεπε να τις ενώσει ο ηλίθιος, τεσπα πάμε γι αλλο κρεβάτι ???
Άντε φευγω πάλι,σκαστη μπαίνω σήμερα!!
Τι έχει δει και τι έχει ζήσει τ αμοιρο..ειδικά αυτές τις μέρες..!Από δω και πέρα οι επόμενοι πελάτες η καναπεδατο η στο πάτωμα ???Τι να σου κάνει και αυτό το κακόμοιρο; Έχει βγάλει τα λεφτά του μετά απο τόσα γαμησια?
Να σπάσει και ο καναπές και στο τέλος να μην έχεις έπιπλα..??Τι έχει δει και τι έχει ζήσει τ αμοιρο..ειδικά αυτές τις μέρες..!Από δω και πέρα οι επόμενοι πελάτες η καναπεδατο η στο πάτωμα ???
νομιζα πως το τρως ολο το φαι σου!!!
Τι τρίζει έτσι ....το προφυλακτικόAnal lovers...
?Με άσπρα, με κόκκινα, με μαύρα... δεν παίζεσαι!!!!!
Το αμαρτωλό κρεβάτι ...???Τι τρίζει έτσι ....το προφυλακτικό
Έχω προταση ...όπως έκαναν παλιά που δεν υπήρχαν λεφτά ...να κάνουμε ανταλλαγή υπηρεσιών....σου φτιάχνω το κρεβάτι...μου φτιάχνεις τη μερα η και την βδομάδα....Anal lovers...
Ρε μωρό έλα που έδωσα λεφτά τζάμπα σ έναν να φτιάξει/ενώσει τις ταβλες και τελικά τα έκανε χειρότερα..θα πάρω καινούργιο αν και ψήνομαι για 2πλο αμερικανικο στρώμα/ κρεβάτι !Έχω προταση ...όπως έκαναν παλιά που δεν υπήρχαν λεφτά ...να κάνουμε ανταλλαγή υπηρεσιών....σου φτιάχνω το κρεβάτι...μου φτιάχνεις τη μερα η και την βδομάδα....