Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.041
Πάω για προπόνηση θα μπω μετά
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
τον Αλεκσανδρο να ρωτήσεις ειναι ειναι ειδικοτητα του η ταβλεςΡε μωρό έλα που έδωσα λεφτά τζάμπα σ έναν να φτιάξει/ενώσει τις ταβλες και τελικά τα έκανε χειρότερα..θα πάρω καινούργιο αν και ψήνομαι για 2πλο αμερικανικο στρώμα/ κρεβάτι !
Ναι τέτοιο να πάρεις ... βοηθά και στο σεξ ....μια κίνηση κάνεις και οι άλλες δύο είναι το κύμα από το κρεβάτιΡε μωρό έλα που έδωσα λεφτά τζάμπα σ έναν να φτιάξει/ενώσει τις ταβλες και τελικά τα έκανε χειρότερα..θα πάρω καινούργιο αν και ψήνομαι για 2πλο αμερικανικο στρώμα/ κρεβάτι !
Τα εμφραγματα κυριως γινονται σαββατοκυριακο, οταν ο ανθρωπος χαλαρωνει απο την ενταση της εβδομαδαςΝομιζω και τα εμφράγματα τοτε γινονται,
Σημαινει κατι η σατανιστική πεντάλφα στην κωλοτρυπιδα?Ζόρικη μέρα ? Προβολή συνημμένου 805857
Μην τον βλέπεις έτσι, ειναι σατανικός...?Τα εμφραγματα κυριως γινονται σαββατοκυριακο, οταν ο ανθρωπος χαλαρωνει απο την ενταση της εβδομαδας
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σημαινει κατι η σατανιστική πεντάλφα στην κωλοτρυπιδα?
Σου χει μεινει κανενας τέζα;Μην τον βλέπεις έτσι, ειναι σατανικός...?
Καλά,για εμφράγματα θα μιλάμε;Απαπα, μόνο για πίπες και γ@μησια εδώ!!!
Χαχαχαχαχα!!!Τέζα Όχι,άλλα να τα έχει ψιλο φτύσει ο δόλιος και να έχει γίνει κατα-κόκκινος στο πρόσωπο Ναι.. ενώ εγώ συνέχιζα ακάθεκτη!!!Σου χει μεινει κανενας τέζα;
Αληθεια πέ
Κανονικα εσεις θα πρεπε να ξερετε και απο πρωτες βοηθειες.
Πιεσόμετρο εχεις κοντά;
Κάβλα έισαι κ θελω να σε σκυλοΓαμησω, μου χει γινει πέτρα μαζι σουΕ ότι τελικά θα σας άρεσα τόσο ντυμένη με ξεπερνά..?
Ευχαριστώ boy..?
.....τι τακτ ?!!Κάβλα έισαι κ θελω να σε σκυλοΓαμησω, μου χει γινει πέτρα μαζι σου
ΣουΖόρικη μέρα ?
Σου την ανοιξαν καλα.Ζόρικη μέρα ?
?Σου
Σου την ανοιξαν καλα.
εδώ μιλάμε για τρίο η τζο ο αντρας και το ντοπερμαν τι συνδιασμός και αυτός.....τι τακτ ?!!
Υπερβολές στο έπακρο...αλλά οκ,,προσπαθώ να κρατώ το χιούμορ μου καλέ μου...Ειδικα στα νέα παιδιά βράζει το αίμα τους...εδώ μιλάμε για τρίο η τζο ο αντρας και το ντοπερμαν τι συνδιασμός και αυτός
??Με τετοια κωλαρα που εχεις πως να μη στη ξεσκισουν.
ολοι χιουμορι κανουμεΥπερβολές στο έπακρο...αλλά τεσπα,προσπαθώ να κρατώ το χιούμορ μου καλέ μου...Ειδικα στα νέα παιδιά βράζει το αίμα τους...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
???
Τελεια είσαι Τζο.
Η πρώτη που αυτοσαρκαζομαι είμαι εγώ,και ψοφαω για έξυπνο χιούμορ!ολοι χιουμορι κανουμε