Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.917
Beautiful and sexy
❤❤❤❤❤Beautiful and sexy
Beautiful and sexy
❤❤❤❤❤Beautiful and sexy
θα σου εγραφα στα αγγλικα τωρα αλλα θα φαω κανα μπαν γιατι με παρακολουθουν κάτι της Αγγλικης Φιλολογίας που ειναι και μελη εδω μέσαΑαααα ίδιος ο καρυπιδης παναθε μα τον!!!Απαπα !!!
Με πληγώνεις και εσύ...τράβα στον καρυπιδη, που δεν έχει και ωραίο κωλαράκι σαν εμένα ?θα σου εγραφα στα αγγλικα τωρα αλλα θα φαω κανα μπαν γιατι με παρακολουθουν κάτι της Αγγλικης Φιλολογίας που ειναι και μελη εδω μέσα
44 ατομα παρακολουθουν το νημαΜε πληγώνεις και εσύ...τράβα στον καρυπιδη, που δεν έχει και ωραίο κωλαράκι σαν εμένα ?
τωρα δηλαδη δεν θα εισαι μέσα ... μόνο λαικ θα κανειςΝα πω κάτι και βγαίνω, επειδή αφήνετε πολλά μηνύματα για ραντεβού, πληροφορίες κλπ,το σύστημα το δικό μου είναι μόνο να μιλώ στο τηλ όσον αφορά επαγγελματικό κομμάτι , Όχι με μηνύματα εδώ.. το έχω ξαναπεί..?
τωρα δηλαδη δεν θα εισαι μέσα ... μόνο λαικ θα κανεις
@TASSOS karipidis bγαινει το κοριτσι
Βλέπω δεν σε σταματα τίποτα
Θα έπρεπε;!είμαι ασυγκράτητη στα πάντα..?Βλέπω δεν σε σταματα τίποτα
ΦαμπιουλουςΚαλημερούδια μας!!
Φαμπιουλους
Φαντάσου πόσο καλά παιδιά είναι όλοι που λένε τα καλύτερα λόγια αντί να σε βρίζουν
Μονο το Λίλι μου ζητάνε οι γυναίκες.... Το κωλαρακι μου εμενΑ μόνο στην τουαλέτα κάνει χρήσηΜε πληγώνεις και εσύ...τράβα στον καρυπιδη, που δεν έχει και ωραίο κωλαράκι σαν εμένα ?
Βρε Τασούλη γιατί να με βρίζουν.. είδες πόσες όμορφες κριτικές από άτομα άσχετα μεταξύ τους,και φυσικά μέχρι να μπω στο μπου,άγνωστα και σε μένα ,Ε κάτι κάνω καλα κι εγώ...ετσι ??Φαντάσου πόσο καλά παιδιά είναι όλοι που λένε τα καλύτερα λόγια αντί να σε βρίζουν
Για να με υποστηρίζουνΒρε Τασούλη γιατί να με βρίζουν.. είδες πόσες όμορφες κριτικές από άτομα άσχετα μεταξύ τους,και φυσικά μέχρι να μπω στο μπου,άγνωστα και σε μένα ,Ε κάτι κάνω καλα κι εγώ...ετσι ??
Για να με υποστηρίζουν
Τι να το κάνω...5000000 ευρώ μου λείπουνΕσύ με πειράζεις συνεχεια,έχεις χιούμορ ?...αν σταματήσει και το χιούμορ εδώ μέσα,δεν θα έχει και πολύ πλάκα!
Τρελοκομείο!!!?Τι να το κάνω...5000000 ευρώ μου λείπουν