Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.923
Δικός μου είσαι εσυ!!!Ορίστε!!
Δεν κατάφερα να τους δω ποτέ live και μου έχει κάτσει γμτ!!!!
Δικός μου είσαι εσυ!!!Ορίστε!!
Ωχ αλήθεια;;;Δεν το ήξερα!!Ευχαριστώ Άλεξ!!Απαγορευονται τα κεφαλαία
Πάρε και ένα ακόμα τελευταίοΔικός μου είσαι εσυ!!!
Δεν κατάφερα να τους δω ποτέ live και μου έχει κάτσει γμτ!!!!
????Πάρε και ένα ακόμα τελευταίοΘα έβαζα λατρεμένους Slipknot αλλά είπα να βάλω κάτι που αρέσει σε σένα περισσότερο
Τασσοοοοο ελα γιατί σκουριασαμε εδώ .. @TASSOS karipidis
Ο Σόχο θα περάσει βαρκοπορία...Ωχ,πάει το μαγαζακι εδώ όταν φυγω,μπουζούκια θα μου το κάνετε, με θαμώνες ως επί το πλείστον, τ αγόρια από το φύλλο μηδέν να ψάχνουν τον Σοχο, τον Κιτσο τον Μητσο..????
Δηλαδη απο την Παρασκευη η Αγγλια θα εχει και Queen Joanna?
Τι το θελεις τον φλωρο σαν εμας τους ελληνες δεν θα βρεις πουθενα.Το νικ μου από μικρή, ήταν blonde queen να ξέρεις!!!Φυσικά όταν παντρευτώ τον Γουίλιαμ που θα χωρίσει την ξινή Κέιτ, θα γίνω επίσημη!???
Α έτσι, δεν μ αρέσει, ως φαντασίωση το έχω για να πάρω τον τίτλο,ο Κάρολος είναι αηδία σκετη πχ χαχαχαχαχα!!Τι το θελεις τον φλωρο σαν εμας τους ελληνες δεν θα βρεις πουθενα.
Εδώ είμαι ετοιμοπόλεμοςΠήγε για ύπνο για να σηκωθεί 5 χαράματα που εγώ κοιμάμαι τότε,να με κραξει ?
I would like to wish you a very pleasant holiday because you certainly deserve it.Α έτσι, δεν μ αρέσει, ως φαντασίωση το έχω για να πάρω τον τίτλο,ο Κάρολος είναι αηδία σκετη πχ χαχαχαχαχα!!
Μαζί με την άλλη κουην η παρτουζα δώροΔηλαδη απο την Παρασκευη η Αγγλια θα εχει και Queen Joanna?
Ναι θα πάρεις προαγωγή .... λαίδη πετούνια ρουφιχτονΤο νικ μου από μικρή, ήταν blonde queen να ξέρεις το έχω και τατου !!!Φυσικά όταν παντρευτώ τον Γουίλιαμ που θα χωρίσει την ξινή Κέιτ, θα γίνω επίσημη!???
Τύπε να σε ενημερωσω οτι η κοπελα γνωριζει ελληνικαI would like to wish you a very pleasant holiday because you certainly deserve it.
Δεν είναι ακριβώς διακοπές...Αλλά είναι ότι καλύτερο για μένα να βρεθώ πάλι εκεί ..Σ'ευχαριστώ πολύ από την καρδιά μου!!!I would like to wish you a very pleasant holiday because you certainly deserve it.
Γιατί είσαι ακόμα ξύπνιος ;!Τι έπαθες βρε;;;;Ω ρε γμτ,και νόμιζα ότι θα τα έβλεπες αυριο αυτά που έγραφα.. την κάνω ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!Ναι θα πάρεις προαγωγή .... λαίδη πετούνια ρουφιχτον