Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 169.061
Καλώς το αγόρι!!!Προτεινω Zipo!
Καλώς το αγόρι!!!Προτεινω Zipo!
ετοιμαζω το αλλοθι του Τασσουλη για οταν θα εισαι εν πτησηΕσύ φυτιλια μου Τι κάνεις...;;;
σκουπισου σαλιαρα δικος μας ειναι και αυτος να ξερειςΚαλώς το αγόρι!!!
Όλοι μ αγαπάτε όπως και εγώ εσάς....? θα σας στείλω φωτο μου να πίνω καφέ σε κάποια γειτονιά του Λονδίνου...Έτσι να με θυμάστε που και που.. πριν παντρευτώ τον πρίγκιπα Γουίλιαμ που θα χωρίσει την ξενερωτη Κέιτ για μένα και σιγά μην έρθω πίσω πάλι να μπαίνω στο μπου!σκουπισου σαλιαρα δικος μας ειναι και αυτος να ξερεις
ο Τασσουλης ζητησε μια δικη σου απο τον Κοβεντ Γκαρντεν και μια απο τον πάτο του Τάμεση..Όλοι μ αγαπάτε όπως και εγώ εσάς....? θα σας στείλω φωτο μου να πίνω καφέ σε κάποια γειτονιά του Λονδίνου...Έτσι να με θυμάστε που και που.. πριν παντρευτώ τον πρίγκιπα Γουίλιαμ που θα χωρίσει την ξενερωτη Κέιτ για μένα..
ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΨΩΝΑΡΑΌλοι μ αγαπάτε όπως και εγώ εσάς....? θα σας στείλω φωτο μου να πίνω καφέ σε κάποια γειτονιά του Λονδίνου...Έτσι να με θυμάστε που και που.. πριν παντρευτώ τον πρίγκιπα Γουίλιαμ που θα χωρίσει την ξενερωτη Κέιτ για μένα..
Εσύ νόμιζες λίγο.. ;;;??ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΨΩΝΑΡΑ
Να φοράω τα βαρίδια η Όχι στον.πατο;;;;?ο Τασσουλης ζητησε μια δικη σου απο τον Κοβεντ Γκαρντεν και μια απο τον πάτο του Τάμεση..
ΠΟΤΕ ΔΕΝ αμφέβαλα λογικο αφου κανεις παρεα μαζι μαςΕσύ νόμιζες λίγο.. ;;;??
νομιζω ειπε με τσιμεντομενα πόδια ..Εσύ νόμιζες λίγο.. ;;;??
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Να φοράω τα βαρίδια η Όχι στον.πατο;;;;?
ηρακλης να στηριζουμε ελληνικα προιοντανομιζω ειπε με τσιμεντομενα πόδια ..
Κάτσε να ρωτησω
ρε μην την μπερδευεις και εσυηρακλης να στηριζουμε ελληνικα προιοντα
πλακα πλακα ικανη την εχω να πεταξει κανα καλως τον ηρακλη ΜΟΥρε μην την μπερδευεις και εσυ
κατσε να δεις τωρα θα γραψει :
Καλως τον Ηρακλη το αγόρι μας
πως θα ερθει στην Ελλαδα , θα μεταφερει την τεφρα της εδω να την ριξουν στο Αιγαιο ? ποσο ειναι 167 χρόνων ?Θα σας δείξω σε μια καλη φίλη που έχω εκεί, Αγγλίδα original,άτακτο κορίτσι, λίγο μεγαλύτερη μου αλλά κρατιέται σούπερ, ψάχνει ατακτα αγόρια στην Ελλάδα όταν έρθει το καλοκαίρι...
δεν θα ερθεις εχω κανονισει το καλυτερο αντιερωπορικο συστημαΘα σας δείξω σε μια καλη φίλη που έχω εκεί, Αγγλίδα original,άτακτο κορίτσι, λίγο μεγαλύτερη μου αλλά κρατιέται σούπερ, ψάχνει ατακτα αγόρια στην Ελλάδα όταν έρθει το καλοκαίρι...
Πάω πάλι και θα ξανά έρθω!!
Beautiful and sexyΚαλημερούδια μας!!
τετοια την γραφεται εδω μεσα και μετα δεν μαζευεται με τιποταBeautiful and sexy
πως θα ερθει στην Ελλαδα , θα μεταφερει την τεφρα της εδω να την ριξουν στο Αιγαιο ? ποσο ειναι 167 χρόνων ?
Μην την ξυπνάτε......Όλοι μ αγαπάτε όπως και εγώ εσάς....? θα σας στείλω φωτο μου να πίνω καφέ σε κάποια γειτονιά του Λονδίνου...Έτσι να με θυμάστε που και που.. πριν παντρευτώ τον πρίγκιπα Γουίλιαμ που θα χωρίσει την ξενερωτη Κέιτ για μένα και σιγά μην έρθω πίσω πάλι να μπαίνω στο μπου!