jimakos900
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2019
- Like
- 1.021
- Πόντοι
- 96
σε ευχαριστο τζοανα μου.Τεκνο είναι αλλά ευγενέστατο .?
σε ευχαριστο τζοανα μου.Τεκνο είναι αλλά ευγενέστατο .?
Αγοράκι μου εσύ...με πειράζει ο Τάσος χαχαχαχδε παρεξηγω μη ανησιχεις,χαχα με τη γριουλα λεει οχι και γριουλα ειναι σουπερ μωρο η τζοανα.
οχι και μουστογρια μια κουκλα ειναι και γλυκια.μου θελεις και τεκνο μουστογρια
κριμα φιλε τοσο μικρος και να εχεις τοσο μεγαλο προβλημα στην οραση ...να της δωσεις πιπιλα οταν ξαναβρεθειτε..γλυφιτζουρι δεν κανειδε παρεξηγω μη ανησιχεις,χαχα με τη γριουλα λεει οχι και γριουλα ειναι σουπερ μωρο η τζοανα.
Είπαμε ο Τασούλης με πειράζει από αγάπη.. να σου δείξω έναν άλλον που με κράζει συνέχεια..να τον στολίσεις, ε;;;;οχι και μουστογρια μια κουκλα ειναι και γλυκια.
χαχα εισαι σκληρος φιλε τασο δε εχω προβλημα απλα η κοπελα μαρεσει εμφανησιακα και στις φωτογραφιες μονο γρια δε δειχει εχει τελειο δερμα.κριμα φιλε τοσο μικρος και να εχεις τοσο μεγαλο προβλημα στην οραση ...να της δωσεις πιπιλα οταν ξαναβρεθειτε..γλυφιτζουρι δεν κανει
ναι.Είπαμε ο Τασούλης με πειράζει από αγάπη.. να σου δείξω έναν άλλον που με κράζει συνέχεια..να τον στολίσεις, ε;;;;
παιχτη στο κοσμικον για γλυκο...... στην τζο μονο μουσταλευριαοχι και μουστογρια μια κουκλα ειναι και γλυκια.
εισαι αμηλικτος χαχα σε εκανε η ζωη,τουρτα θα παρω στη τζο οχι μουσταλευρια.παιχτη στο κοσμικον για γλυκο...... στην τζο μονο μουσταλευρια
χιουμορ φιλε μου μακαρι να ειχα εστω 10 παραπανω απο εσενα..... αλλα εδω με την γριουλα πινουμε το τσαι μας
μπαγιατικη ειναι απο τα γενεθλια της στα 42 της χρονιαεισαι αμηλικτος χαχα σε εκανε η ζωη,τουρτα θα παρω στη τζο οχι μουσταλευρια.
42 και μοιαζει για 32 η κουκλαρα με δερμα βελουδο το μωρο.μπαγιατικη ειναι απο τα γενεθλια της στα 42 της χρονια
εγω που στελνεις φωτο σου εισαι δερμα 30αρας κουκλα μου.Αχ ετσι να σκυλιασουν μερικοί μερικοί.. άλλοι κράζουν αλλοι θαυμάζουν..????
Έχεις τσιμπίσει μεζέ τύπε Τζιμάκο;;;42 και μοιαζει για 32 η κουκλαρα με δερμα βελουδο το μωρο.
εσυ γιατι περνεις τα πανω σου το παληκαρι ειναι ευγενικος τι θελεις να πει οτι τα κλειδια του καπη στο ν.ψυχικο τα εχεις εσυΑχ ετσι να σκυλιασουν μερικοί μερικοί.. άλλοι κράζουν αλλοι θαυμάζουν..????
δυστιχως δε την εχω παρει,εχω παρει αλλες ιεροδουλες τη τζοανα οχι,αλλα θελω φουλ.Έχεις τσιμπίσει μεζέ τύπε Τζιμάκο;;;
με την λαμαρινα μαζιΈχεις τσιμπίσει μεζέ τύπε Τζιμάκο;;;
χαχα τι να κανουμε δερμα ωραιο εχει ξανθα μαλλια σουπερ και σωμα ωραια με καμπυλες.με την λαμαρινα μαζι
απο εμενα εχεις ενα μεγαλο ΣΥΝ οτι χρησιμοποιησες αυτη την λεξηδυστιχως δε την εχω παρει,εχω παρει αλλες ιεροδουλες τη τζοανα οχι,αλλα θελω φουλ.
παντα σεβομαι τις ιεροδουλες γιατι πανε με ολους και μονο καλο κανουν αντιθετα οι κοπελες εξω ειναι για τα σιδερα χωρις μπεσα το 90 τοις εκατο τουλαχιστον και πανε μονο με καποιους και τους αλλους το 70 τοις εκατο χεσμενους.απο εμενα εχεις ενα μεγαλο ΣΥΝ οτι χρησιμοποιησες αυτη την λεξη