eteros_ego
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2014
- Like
- 6.355
- Πόντοι
- 1.056
Όχι τίποτα άλλο είναι κ δίπλα ??πες και για το σερβις που παρεχεις στο ημιχρονο φοραει τα γαντια και οποιος αντεξει της φαπες οι υπολοιποι στο 401
Όχι τίποτα άλλο είναι κ δίπλα ??πες και για το σερβις που παρεχεις στο ημιχρονο φοραει τα γαντια και οποιος αντεξει της φαπες οι υπολοιποι στο 401
ΜΟΥ ?Και ΜΟΥ.... ξεχασες το ΜΟΥ ! ?
και εσενα σε ξεχασε στο τελος με τοσα μου την βλεπω γελαδαρη στην ΦΑΡΜΑΚαι ΜΟΥ.... ξεχασες το ΜΟΥ ! ?
Φάτσα κάρτα ???Όχι τίποτα άλλο είναι κ δίπλα ??
χρυση ειναι??Φάτσα κάρτα ???
μπροστά & πίσω ...?
Τι μπροστά τι πίσωμπροστά & πίσω ...?
Το διαθέτω αγάπη εδώ και καιρό ,ειδικα σε κύριους που σέβονται και προσεκτικους, αν δω τσαπατσουλιά ,μετά τους λέω χοτελ.Ξεκάθαρα και όμορφα ?Κοριτσαρα μου θέλω πολύ να σε συναντήσω αλλά προβληματιζομαι με κάτι!
Γνωρίζω ότι δεν διαθέτεις το μπάνιο .Θα σου μιλήσω
ελεύθερα αν και ντρέπομαι λίγο !
Θα μπορούσες να κάνεις μια εξαίρεση ; Το θέμα μου είναι ότι έχω ευαίσθητο
πουλάκι μωρέ!! Please?
αν ερθω εγω να ξερεις θα κατουραω στο πατωμα επιτηδες για να σκυβεις να σφουγγαριζειςΤο διαθέτω αγάπη εδώ και καιρό ,ειδικα σε κύριους που σέβονται και προσεκτικους, αν δω τσαπατσουλιά ,μετά τους λέω χοτελ.Ξεκάθαρα και όμορφα όλα
Εσύ με κατάγματα ολικά μετά στο 401?αν ερθω εγω να ξερεις θα κατουραω στο πατωμα επιτηδες για να σκυβεις να σφουγγαριζεις
Θεοςς ???αν ερθω εγω να ξερεις θα κατουραω στο πατωμα επιτηδες για να σκυβεις να σφουγγαριζεις
τι ωρα μονο πες μου για να φυγω και να ξαναερθωΠάω και θα επανέλθω ατακτα αγόρια...?
θα εχω καλυψη μπροστα μου ...δοξασει ο θεος εχει χαζους εδω μεσα ουουουΕσύ με κατάγματα ολικά μετά στο 401?
Καλό μήνα να έχουμε ?
αρκει να μπειΚαλό μήνα να έχουμε ?
ΔΕΝ απεχεις και πολυ απο αυτο που περιγραφεις βεβαια.....Α επίσης είμαι γρια 50αρα..μπάζο.. κακια..κρουελα ντε βιλ..χμ..και παρα πολλά ακόμα τέτοια μωράκι
παιχτη στα αρχαια μας τι λες ...απλος αν πεις και αλλες μαλακιες να φτιαξω ποπ κορνΔΕΝ απεχεις και πολυ απο αυτο που περιγραφεις βεβαια.
Παλι καλα που εισαι στα 80, γιατι αν ζητουσες κανενα 120-130+ που θελουν αλλες, πολυ μικροτερες και ομορφοτερες, θα ειχες τρελαθει απο την αναδουλεια...
Βεβαια οκ, υπαρχουν παντα αυτοι που ΔΕΝ εχουν αλλες επιλογες για σεξ (χωρις χρημα λεμε), οπως και οι γκρανη λοβερς...
ΥΓ. Αμα θες γραψε την μαλατσια σου, ουτως η αλλως ΔΕΝ διαβαζω οτι γραφεις.