TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
ουτε οι αλλοι το νημα θελουν να γαμησουνΤο θέμα είναι πως εμείς "δε γαμάμε ?δε γαμάμε" ?
ουτε οι αλλοι το νημα θελουν να γαμησουνΤο θέμα είναι πως εμείς "δε γαμάμε ?δε γαμάμε" ?
Καλό μήνα κουκλαρα μας με υγεία τρελάΆντε να πιω καφέ. Να ετοιμαστώ για δουλειά.. όσο για σας που τρώγεστε, μια χαρά την βρίσκω με την πάρτη μου,μια χαρά περνάω,αρεσω κάργα,και καλό γ@μιεμαι όσο δεν πάει!Καλημέρα και καλό μηνα!
Επίσης γλυκέ μου!?Καλό μήνα κουκλαρα μας με υγεία τρελά
Α και τρελά ????
Καλημέρα αγόρι μου ?Καλημέρα απίθανη Jo!
στον δευτερο γιατι ξυνιλα που ειναι το μου ψοφησε η αγελαδα ??Επίσης γλυκέ μου!?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλημέρα ??
Έτσι,να ξυπνάμε & να κοιμόμαστε με κάβλες!!?καλημερα με πολλη καυλα
η ζωη μου οληΈτσι,να ξυπνάμε & να κοιμόμαστε με κάβλες!!?
δεν σ έχω γνωρίσει....το ελπίζωΑγόρι σ ευχαριστώ για σχόλιο σου,έλα ντε τι έχουν φαγωθεί με την ηλικία μου, λες και είμαι η Γωγώ Σαπουντζακη ????
Υγ Εντωμεταξύ την έχω δηλώσει μόνη μου χωρίς φόβο και πάθος!
Και δυο 25 αρες άμα λάχει..?,γλυκέ μου είναι και η ζωή που κάνει ο καθένας.. Εγώ δεν πίνω δεν καπνίζω ,με αθλητισμό/πρωταθλητισμό από μικρή,λογικό οι αντοχές μου και γενικά η δυναμική που έχω σαν άτομο να είναι μεγάλη!Η ηλικία, απλα αριθμοί...?δεν σ έχω γνωρίσει....το ελπίζω
δεν ξέρω την ηλικία σου
αλλά ανεξάρτητα από αυτή , γαμιέσαι σαν 25αρα...
τώρα όλα τα υπόλοιπα...είναι λόγια
πες και για το σερβις που παρεχεις στο ημιχρονο φοραει τα γαντια και οποιος αντεξει της φαπες οι υπολοιποι στο 401Και δυο 25 αρες άμα λάχει..?,γλυκέ μου είναι και η ζωή που κάνει ο καθένας.. Εγώ δεν πίνω δεν καπνίζω ,με αθλητισμό/πρωταθλητισμό από μικρή,λογικό οι αντοχές μου και γενικά η δυναμική που έχω σαν άτομο να είναι μεγάλη!Η ηλικία, απλα αριθμοί...?
Σταματα βρε, σταματα να μου τους φοβίζεις ΧΑΧΑΧΑΧΑ ,λοιπόν την κάνω και επειδή δεν θα έχω δεδομένα για κάποια ώρα μην νομίζετε ότι σας γράφω!!!πες και για το σερβις που παρεχεις στο ημιχρονο φοραει τα γαντια και οποιος αντεξει της φαπες οι υπολοιποι στο 401
αυτο ειναι η αλλη πλευρα της τζοαννας..δεν διαβαζει δεν αππανταειΣταματα βρε, σταματα να μου τους φοβίζεις ΧΑΧΑΧΑΧΑ ,λοιπόν την κάνω και επειδή δεν θα έχω δεδομένα για κάποια ώρα μην νομίζετε ότι σας γράφω!!!
δεν παω εκει κουμπαρε ουτε για αστειομπαλαντερ ο Τασσουλης !
Πλάκα πλάκα, στο τσακ το πρόλαβα! Τελευταίο σχόλιο ήταν!Άστα πρέπει να πάμε 667 σύντομα, άντε γράψτε ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!
Παρεμπιπτόντως, δυνατό κομμάτι!
Αγοράκι μου καλό μήνα,τώρα είδα μήνυμα σου!!!!Και καλό μήνα σε όλους!!!
Καλό μήνα μωράκι !!Καλο μηνα και απο εμενα Jo !!!