argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.883
- Πόντοι
- 9.297
"Γριά 50αρα"...μμμμ....δεν με χαλάει!....Α επίσης είμαι γρια 50αρα..μπάζο.. κακια..κρουελα ντε βιλ..χμ..και παρα πολλά ακόμα όμορφα τέτοια μωράκι ????
"Γριά 50αρα"...μμμμ....δεν με χαλάει!....Α επίσης είμαι γρια 50αρα..μπάζο.. κακια..κρουελα ντε βιλ..χμ..και παρα πολλά ακόμα όμορφα τέτοια μωράκι ????
Ίσως κ 60αρα...???είπαμε να το χοντρυνουμε !!Τι ακούω ρε πουστη μου.."Γριά 50αρα"...μμμμ....δεν με χαλάει!
Με σκοτώνεις!!!!Το ρεκόρ μου είναι στα 53 μόλις....ελπίζω να πιάσω σύντομα κάτι που να ξεκινάει από έξι....και όποιος αντέξει!Ίσως κ 60αρα...???
ζηλευω!Άντε να βάλω που παίζω με 2 αγόρια...Μη λέτε
σκοτεινό, λογικό..είπαμε εχεμύθεια!Έχει όμως ωραία ακουστική..
Μωράκι μου το 77 είμαι δεν σε καλύπτω περίμενε με λίγο ακόμη...?Με σκοτώνεις!!!!Το ρεκόρ μου είναι στα 53 μόλις....ελπίζω να πιάσω σύντομα κάτι που να ξεκινάει από έξι....και όποιος αντέξει!
Την άλλη φορά,έλα κι εσύ.. ?ζηλευω!
Μια χαρά με καλύπτεις...με την διάθεση που έχεις θα γονατίζεις τον ανταγωνισμό για πολλά πολλά χρόνια ακόμα....Μωράκι μου το 77 είμαι δεν σε καλύπτω περίμενε με λίγο ακόμη...?
Μου αρέσει το σεξ,μου αρέσει που έχω όμορφο κύκλο πελατών,και άκρως χρήσιμα τα έξτρα χρήματα, νομίζω λίγο ακόμη θα είμαι στον στίβο ?,αντέχω!Εκτός βέβαια αν μας αφήσεις και αποσυρθείς....
εγω παντως κρουελα εμπαιναΈνα άκρως καβλωτικο βίντεο για τ αγόρια που "μ αγαπάνε" ιδιαιτέρως .?και κάπως έτσι είμαι στο μυαλό τους..?
Γιατί,εσύ πας πίσω...?μια χαρα καυλα εισαι μωρο μου
Μην κρυβεις πραγματα και τα άλλα υπολοιπα πες !! ? ? ?....Α επίσης είμαι γρια 50αρα..μπάζο.. κακια..κρουελα ντε βιλ..χμ..και παρα πολλά ακόμα όμορφα τέτοια μωράκι ????
Ε όλο και κάνα "καλοπαιδο" θα μπει να πετάξει καμία καινούργια μ@λακια,περίμενε..Μην κρυβεις πραγματα και τα άλλα υπολοιπα πες !! ? ? ?
Ήρθε ο κηπουρός......Να παραγγείλω ποπ κορν ή τελείωσε το σίριαλ;
Ρε παίχτη η κυρία δεν πουλάει αυτοκίνητα.... Μπες στο car.grθα πηγαινες να παρεις αμαξι χωρις να ρωτησεις τι αμαξι ειναι ... χαρομαι που με παρακολουθεις