Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.794
Αυτές δεν είναι φωτογραφίες του κώλου.. Είναι φωτογραφίες θανάτου σαν το ραντεβού του Κυρ Τάσσου...
Αγοράκι μου όμορφο..?Αυτές δεν είναι φωτογραφίες του κώλου.. Είναι φωτογραφίες θανάτου σαν το ραντεβού του Κυρ Τάσσου...
Αγάπη ότι είχα να πω το είπα δεν ξανασχολούμαι ,ότι δεν μ αρέσει αναφορά και τέλος.Εχω πολύ σοβαρότερα ν ασχοληθώΝα παραγγείλω ποπ κορν ή τελείωσε το σίριαλ;
Για βάλε μια φωτογραφία, από αυτές "του κώλου" να ανέβουμε λίγο!!!! Είμαι στη δουλειά κι έχω hangover ?
Κοιτα να δεις τον Αρκουδο...κωλο ζηταει και η Jο του προσφερει ολο το
???Κοιτα να δεις τον Αρκουδο...κωλο ζηταει και η Jο του προσφερει ολο το
μενυ !!!
Ω Θεέ μου! Έχεις βαλθεί να μας τρελάνεις;Πόσο μ αρέσει να με παίζουν έτσι...before anal sex!
Καυλημερες!
Κούκλα μου...Καλημερούδια!
Αγαπημένε Harry μου.?Κούκλα μου...
μην ζητησεις μονο βοηθεια πυροσβεστικη και πολιτικη προστασια ειναι σε επιφυλακη
Αυτά είναι έργα τέχνης !!!!
Μωρό πάντα με τον όμορφο λόγο...Αυτά είναι έργα τέχνης !!!!
Δεν πήγαινε σε εσένα αυτό... Αλλά καλά κάνεις και το βλέπεις έτσιΑγάπη ότι είχα να πω το είπα δεν ξανασχολούμαι ,ότι δεν μ αρέσει αναφορά και τέλος.Εχω πολύ σοβαρότερα ν ασχοληθώ
Ξέρω που πήγαινε αγάπη. ?επίσης ξέρεις πόση αδυναμία σου έχω.. ?Δεν πήγαινε σε εσένα αυτό... Αλλά καλά κάνεις και το βλέπεις έτσι
Μωρό πάντα με τον όμορφο οσπαθείς τόσο και μας φτιάχνεις την
Προσπαθείς τόσο και μας φτιάχνεις την διάθεση (και όχι μόνο), το λιγότερο σου οφείλουμε έναν καλό λόγο κούκλα.Μωρό πάντα με τον όμορφο λόγο...
Και ποιος δεν έχει αδυναμία στο χοιρινό;;; ??? Και στη σχάρα αλλά και στη σούβλα γίνεται μούρλια!!! ????Ξέρω που πήγαινε αγάπη. ?επίσης ξέρεις πόση αδυναμία σου έχω.. ?