eteros_ego
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2014
- Like
- 6.355
- Πόντοι
- 1.056
αυτοοο θα πει καλη εβδομαδααΚαλημέρα!
αυτοοο θα πει καλη εβδομαδααΚαλημέρα!
Πάντα ευγενικός....?αυτοοο θα πει καλη εβδομαδαα
Καλημέρα στο όμορφο κορίτσι .....Καλημέρα!
Καλημέρα αγόρι..?Τυπε "No Respect" αληθεια τωρα ,ποσα ζορια τραβας;
Την εχεις πει σε ολους,τους εχεις βγαλει προμοτερες,νταβαντζηδες,αγαπουληδες κλπ-κλπ
Τι φαση;Την παλευεις φιλε μου;Μηπως δεν σου εχουν δειξει πολυ αγαπη οταν ησουν μικρουλης !!!
Τοσο στερηση φιλε μου;Πεσ την αληθεια μηπως σε βοηθησουμε ρε αδερφε !
p.s Ουτε εγω εχω βρεθει με την Jo (ακομα!!!)
Ζηρω συγγνωμη για το σπαμ αλλα-αλλα !!
Τις καλημερες μου Jo !!!
Καλημέρα γλυκέ μου?Καλημέρα στο όμορφο κορίτσι .....
καλημερα gilfΚαλημέρα γλυκέ μου?
Ομορφαντρα μου, πες το σωστά.. προγκιλφ με λες ?..χαχαχαχαχα!!!love u και το ξέρεις...?καλημερα gilf
πιστευω ειμαι ο μονος που στο λεει και σκας στα γελια
Λοιπον να πω
οταν η γυναικα δεν εχι κρυψει τιποτα απο την εμφανιση της μεχρι το σπιτι της δεν υπαρχι λογος να την κακολογουνε
Υπαρχουν 2 επιλογες
πρωτη μου αρεσει αυτο το ηλικιακο γκρουπ παω
δευτερη δεν μου αρεσει οποτε το προσπερναω
ολα τα αλλα ειναι κουτσομπολιο
ειδα οτι το χρησιμοποιησες το προ γκιλφΟμορφαντρα μου, πες το σωστά.. προγκιλφ με λες ?..χαχαχαχαχα!!!love u και το ξέρεις...?
Είστε τυχεροί πού την έχετε κοντά σας Καλή εβδομάδα να έχουμεΚαλημέρα!
????Είστε τυχεροί πού την έχετε κοντά σας Καλή εβδομάδα να έχουμε
Πως την εσκισες ετσι? ΘΕΟΥΛΗΣ!!!Σε τελική ανάλυση, χωρίς τύπους που πληρώνουν για σεξ με πενηνταρες, θα είχες πρόβλημα.
Και επειδή το target group είναι μικρό, πρέπει να το φροντίζεις.
Η Χατζη και μιλω απο πολλαπλη προσωπικη εμπειρια, ηταν κλασεις πανω εμφανισιακα, απο την τυπισσα του νηματος εδω, κι στο προγραμμα επισης τα εδινε ΟΛΑ.Δεν είσαστε βέβαια ούτε οι πρώτοι ούτε οι τελευταίοι εδώ μέσα, υπήρξαν πολλά αντίστοιχα νήματα κατά καιρούς (που χάθηκε η Χατζή και ο στρατός της?).
Μια απορία λυσε μου ,οκ δεν σ αρέσω κλπ ,τότε γιατί μπαίνεις συνέχεια ΕΔΏ ,ασχολείσαι έστω και αρνητικά (Αν κ εχεις ΘΑΥΜΑΣΕΙ έντονα σε φωτο το κωλο μου)και επίσης πριν μέρες ζήτησες ΡΑΝΤΕΒΟΎ ,είπα Όχι 2ωρο και είπες οκ1 ΩΡΑ ...το ξερεις ότι δεν στέκει όλο αυτό,φασκεις αντιφάσκεις...μια χάρη ζητώ,αφού είμαι μπάζο γρια ,μην ξαναμπείς..Ν ασχολείσαι με νέες και όμορφες, εγώ μια χαρά ειμαι και δουλεύω φουλ σε σημείο να μην δέχομαι και κάποια ραντεβού!Θα το εκτιμούσα πραγματικά να μην ασχολιοσουν πάλι μαζί μου(δείχνει ΕΜΜΟΝΗ),καλή συνέχεια!Η Χατζη και μιλω απο πολλαπλη προσωπικη εμπειρια, ηταν κλασεις πανω εμφανισιακα, απο την τυπισσα του νηματος εδω, κι στο προγραμμα επισης τα εδινε ΟΛΑ.
Τουλαχιστον μεχρι και την περιοδο 2016-18, μετα την εχασα και εγω, αν και οπως ειπα, ειχα παρει παρα παρα πολλες φορες (ολες καλυτερες και απο τις τσοντες της).
Τασούλη όλα καλά?πως μου είσαι?τζο το τραγουδι
ολα καλα ολα ανθηρα.... ηρθα να αγορασω κωλοχαρτο μηπως χρειαστει για κανα χεστηΤασούλη όλα καλά?πως μου είσαι?