kafearkoudas
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 26
- Like
- 17.795
- Πόντοι
- 4.496
Ολλανδία αλλά δεν είναι το σωστό νήμα ?πηγαινες και στο εξωτερικο φιλε ?δλδ ξεκιναγες απο αθηνα και πηγαινες ξερω γω αγγλια βουλγαρια?
Ολλανδία αλλά δεν είναι το σωστό νήμα ?πηγαινες και στο εξωτερικο φιλε ?δλδ ξεκιναγες απο αθηνα και πηγαινες ξερω γω αγγλια βουλγαρια?
εισαι αμηλικτος φιλε χαχααχΨΩΝΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
τι λες ρε?πηγαινες απο αθηνα μεχρι ολανδια?αυτο θελει μερες.Ολλανδία αλλά δεν είναι το σωστό νήμα ?
ΞΕΡΕΙς ΠΟΣΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΜΑΜΑΔΕς πολλοι θα επερναν και το εκατομυριοΡε παιδιά γιατί φαγωθηκατε με ηλικία μου πείτε μου.. Είμαι μια ώριμη γυναίκα, χορτασμενη φουλ από ζωή,μαμά,έχω ζήσει στο έπακρο τα πάντα σχεδόν.. αυτό που κανω το κάνω σωστά και με σεβασμό στον πελάτη,τι σημασία έχει πόσο ετών είμαι, σάμπως γαμπρό ψάχνω;!
ποιος ειναι ο τιμος απο τους μεν και δεν που εκανε το πειραμα να μεινει εγκυος αχχααχΞΕΡΕΙς ΠΟΣΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΜΑΜΑΔΕς πολλοι θα επερναν και το εκατομυριο
αυτος εφερνε στην τζο της αγελαδες (μου και μου)Ολλανδία αλλά δεν είναι το σωστό νήμα ?
τι λες ρε?πηγαινες απο αθηνα μεχρι ολανδια?αυτο θελει μερες.
αχαχαχαχ ακου αγελαδες πως τα λες ρε τασο.αυτος εφερνε στην τζο της αγελαδες (μου και μου)
Λουλούδια έφερνα με ψυγείο!!!αυτος εφερνε στην τζο της αγελαδες (μου και μου)
βλεπω τιμας το ελληνικο τραγουδι τζο καλα κανεις.Και επίσης μου έχουν αφιερώσει και αυτό!!
εισαι σκληρος καφε αρκουδα χαχαχΛουλούδια έφερνα με ψυγείο!!!
Μπα,αυτά λένε για πιτσιρίκες αυτά βρήκα!βλεπω τιμας το ελληνικο τραγουδι τζο καλα κανεις.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
εισαι σκληρος καφε αρκουδα χαχαχ
καταλαβα μηπως ησουν ο ληστης με της γλαδιολεςΛουλούδια έφερνα με ψυγείο!!!
κουκλαρα 32 χρονων το πολυ.μπροστά & πίσω ...?
καλα κανεις και γω τα βαριεμαι τα ελληνικα λαικα αμα ακουσω ελληνικα ακουω ποπ.Μπα,αυτά λένε για πιτσιρίκες αυτά βρήκα!
μη πληγωνεις το καφε αρκουδα ειναι ευαισθητος τωρα θα κλαιει χαχακαταλαβα μηπως ησουν ο ληστης με της γλαδιολες
αυτο δεν την τιμαει...εχει μια φωνη σαν τελαλης στην λαικη ....καθε πεμπτη μονο αγγουρια και ντοματεςβλεπω τιμας το ελληνικο τραγουδι τζο καλα κανεις.
εισαι σκληρος καφε αρκουδα χαχαχ
ξερω φευγειςΑντε μαζευτειτε να πάμε να κάνουμε καμία δουλειά, αμέρικαν μπαρ το κάναμε το κατάστημα!Σας παρατάω...❤?
δε νομιζω εμφανησιακα ειναι ομορφη ποσο χαλια φωνη να εχει.αυτο δεν την τιμαει...εχει μια φωνη σαν τελαλης στην λαικη ....καθε πεμπτη μονο αγγουρια και ντοματες
μη στεναχωριεσαι τασουλη θα γυρισει μη κλαις ελα να σε ταντεψει ο πιτμπουλ ο τραγουδιστης αμερικανος στις βυζαρες του αχχαααχξερω φευγεις
δεν ειπα χαλια ...απλος ειναι σαν να ακους τον σταλλονε ...αν θελεις να τον δεις κιολας στο ροκι ειναι ευκολο πας μια βολτα προς την κατεχακηδε νομιζω εμφανησιακα ειναι ομορφη ποσο χαλια φωνη να εχει.
που να παει ρε εδω τριγυρναει γυρω γυρω δεν υπαρχει τετοια κωμικη ταινια πουθενα στον πλανητημη στεναχωριεσαι τασουλη θα γυρισει μη κλαις ελα να σε ταντεψει ο πιτμπουλ ο τραγουδιστης αμερικανος στις βυζαρες του αχχαααχ
Δε μασάω τύπε!!! Σκληρός καριόλης!!! Ας λέει ότι θέλει μόνο ραντεβού θανάτου δεν πάω επειδή είμαι κοντός ?καλα κανεις και γω τα βαριεμαι τα ελληνικα λαικα αμα ακουσω ελληνικα ακουω ποπ.
μη πληγωνεις το καφε αρκουδα ειναι ευαισθητος τωρα θα κλαιει χαχα