Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.784
?Καύλα είσαι
?Καύλα είσαι
Μια φωτογραφία που αποτυπώνει την ρομαντική τέχνη,με αναλογίες και συμμετρία,προκαλώντας βράδυνα συναισθήματα και ανησυχίες στο κοινό σας...?Σήμερα ήταν περίεργη ημέρα και δύσκολη για πολλούς..Εύχομαι αύριο να είναι καλύτερη..Καληνύχτα αγόρια ?
Εγώ σπίτι μου είμαι, το πώς θα έρθει κάποιος υπό αυτές τις συνθήκες δεν γνωρίζω αν και η Κατεχάκη Είναι ανοιχτή..joanna την τριτη θα δουλεψεις κανονικα ???
Φαρμακείο εχεις καλέ;Εγώ σπίτι μου είμαι, το πώς θα έρθει κάποιος υπό αυτές τις συνθήκες δεν γνωρίζω αν και η Κατεχάκη Είναι ανοιχτή..
Έχει το 401 κοντά σχετικάΦαρμακείο εχεις καλέ;
Ανέβασε φώτο κοπελαρα μου να λιώσουν τα χιόνια!!!Εγώ σπίτι μου είμαι, το πώς θα έρθει κάποιος υπό αυτές τις συνθήκες δεν γνωρίζω αν και η Κατεχάκη Είναι ανοιχτή..
Αυτό να έβλεπα και δεν θέλω τίποτε άλλο!Καυλοκαλημερες...
??Αυτό να έβλεπα και δεν θέλω τίποτε άλλο!
Πες με ρομαντικό αλλά αυτό που με εντυπωσιάζει πιο πολύ είναι ότι τον αγγίζεις όπου μπορείς..δεν αποστασιοποιεισαι...το ζεις με κάθε σου κύτταρο...
Ξέρω ότι είσαι ρομαντικός διότι τα έχουμε ξαναπεί, αν θυμάσαι.. Όσο για τον συγκεκριμένο που εχω στην φωτο,είναι ιδιαίτερος για μένα και φαίνεται.. ?Πες με ρομαντικό αλλά αυτό που με εντυπωσιάζει πιο πολύ είναι ότι τον αγγίζεις όπου μπορείς..δεν αποστασιοποιεισαι...το ζεις με κάθε σου κύτταρο...
τυχερος ο φιλος..?Ξέρω ότι είσαι ρομαντικός διότι τα έχουμε ξαναπεί, αν θυμάσαι.. Όσο για τον συγκεκριμένο που εχω στην φωτο,είναι ιδιαίτερος για μένα και φαίνεται.. ?
Κορίτσι είσαι άκρως ερωτική . Κολάζεις τον αντρικό πληθυσμό του σάιτ. Σήμερα σε έχουν ανάγκη περισσότερο από ποτέ να ανάψεις φωτιές,με τόσο κρύο. Ευτυχώς που υπάρχεις!
Θα σου πω το στορυ εν συντομία.. Είναι ο πρώτος μου πελάτης, όταν δλδ ξεκίνησα το πρώτο ραντεβού, και παραμένει!Ευγενικός και καλός φίλος για μένα.τυχερος ο φιλος..?
Ούτε με την γυναίκα του δεν θα έχει τέτοιο δέσιμο....Θα σου πω το στορυ εν συντομία.. Είναι ο πρώτος μου πελάτης, όταν δλδ ξεκίνησα το πρώτο ραντεβού, και παραμένει!Ευγενικός και καλός φίλος για μένα.
Μαντώ μου Δεν σε γνωρίζω προσωπικά..εδώ τα έχουμε πει,και μάλιστα όμορφα..Έχεις κάτι που έχω έντονα και εγώ.. Ασφάλεια και σιγουριά, απέχεις από ανασφάλειες και ζηλιες και αγαπάς τις γυναίκες..!Κορίτσι είσαι άκρως ερωτική . Κολάζεις τον αντρικό πληθυσμό του σάιτ. Σήμερα σε έχουν ανάγκη περισσότερο από ποτέ να ανάψεις φωτιές,με τόσο κρύο. Ευτυχώς που υπάρχεις!
Μπα,επειδή αγαπά τη γυναίκα του είναι σωστός και στις άλλες γυναίκες..Ούτε με την γυναίκα του δεν θα έχει τέτοιο δέσιμο....