sirodoht
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2019
- Κριτικές
- 4
- Like
- 742
- Πόντοι
- 361
Εμείς κατ’ αρχήν απαντάμε ναι μπορείς...! Μπορείς να μας βγάλεις από το τέλμα
Δεν είστε ένας απλός διαχειριστής του έρωτα μιλάμε για βαριά βιομηχανία
Ααααα πολύ μου άρεσε!!!!Πρωτότυπο!Εμείς κατ’ αρχήν απαντάμε ναι μπορείς...! Μπορείς να μας βγάλεις από το τέλμα
Δεν είστε ένας απλός διαχειριστής του έρωτα μιλάμε για βαριά βιομηχανία
Απόλαυση!!!
Γεια σου αγοράκι...Απόλαυση!!!
Μετα της φαπες που χρειάζονται πολλοί τουλάχιστον έχουν άμεση νοσηλείαΈχει το 401 κοντά σχετικά
Τοσες φαπες πέφτουν από ασφάλεια είσαι κομπλέ....μέχρι που συζητάνε την μεταφορά του υπουργείου προστασίας του ΠολίτηΜαντώ μου Δεν σε γνωρίζω προσωπικά..εδώ τα έχουμε πει,και μάλιστα όμορφα..Έχεις κάτι που έχω έντονα και εγώ.. Ασφάλεια και σιγουριά, απέχεις από ανασφάλειες και ζηλιες και αγαπάς τις γυναίκες..!
Σ ευχαριστώ ????
Ολα και κάποια μαλαπερδα θα σκάσει μύτη να της ανοίξει το δρόμο ααΓεια σου Τζοανάρα!!! Κρυώνεις καθόλου;;;
Τασούλη Καλημέρα!Πως πήγες με τη κακοκαιρία;;Ολα και κάποια μαλαπερδα θα σκάσει μύτη να της ανοίξει το δρόμο αα
Πως πήγα ..17 ώρες χωρίς ρεύμα Δευτέρα βράδυ κοιμήθηκα στο αμάξιΤασούλη Καλημέρα!Πως πήγες με τη κακοκαιρία;;
Πω ρε συ....πολύς κόσμος ταλαιπωρήθηκε γενικά.. ?Πως πήγα ..17 ώρες χωρίς ρεύμα Δευτέρα βράδυ κοιμήθηκα στο αμάξι
Όρεξη να έχεις και λεφτά να τραβήξεις αγωγέςΠω ρε συ....πολύς κόσμος ταλαιπωρήθηκε γενικά.. ?
Πλήρης παράλυση του κράτους, με χιόνι μιας ημέρας....Όρεξη να έχεις και λεφτά να τραβήξεις αγωγές
Υπάρχει κράτος???? Για τον μππουαζιλανδη θα λεςΠλήρης παράλυση του κράτους, με χιόνι μιας ημέρας....
Τήν καλημέρα μού ωραία μού κυρία μία απλή παράθεση από μένα... το ότι εκτιμάς και σέβεσαι τούς πελάτες σού φαίνεται εξάλλου είναι στα μεγάλα σού συν μπράβο.Θα σου πω το στορυ εν συντομία.. Είναι ο πρώτος μου πελάτης, όταν δλδ ξεκίνησα το πρώτο ραντεβού, και παραμένει!Ευγενικός και καλός φίλος για μένα.
Ευχαριστώ μάτια μου με τιμά ότι ανέφερες!Τήν καλημέρα μού ωραία μού κυρία μία απλή παράθεση από μένα... το ότι εκτιμάς και σέβεσαι τούς πελάτες σού φαίνεται εξάλλου είναι στα μεγάλα σού συν μπράβο.
Kαλημερα μπέμπαΑς δώσω την καλημέρα μου σε όλους!Εχει ήλιο σήμερα,μπαίνουμε στην κανονικότητα πάλι. ?
Οι καβλες παραμένουν...!
Παραμένουν αναλλοιωτες και πνευματικες και σωματικες!Οι καβλες παραμένουν...!