ButtLicker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2014
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1.812
- Πόντοι
- 366
Φιλια-πιπα δίνεις? Γιατί αν δεν μπαίνεις σε τζακούζι τότε πια η διαφορά...?
Φιλια-πιπα δίνεις? Γιατί αν δεν μπαίνεις σε τζακούζι τότε πια η διαφορά...?
Εχω ρίξει τα καλύτερα γαμησια σε τζακουζι και μου έχουν κάνει τις καλύτερες υποβρύχιες πίτες
Καλημέρα, αυτό είναι τοπίο, να κάτσεις να το απολαύσεις
OK ευχαριστώΦιλιά Όχι, πίπα ακα το 90% σε μόνιμους χρόνια.
Εγω που είμαι με 6μηνη σύμβαση???Φιλιά Όχι, πίπα ακα το 90% σε μόνιμους χρόνια.
Καλώς το αγορι!!Καλημέρα, αυτό είναι τοπίο, να κάτσεις να το απολαύσεις
Και που να περάσεις απέναντι την Κηφισίας να δεις στο Παλαιό και την Φιλοθέη τι γίνεται...Υπάρχουν γύφτοι και στο νέο Ψυχικό.... Δεν το ήξερα
Εγώ όλο τον χρόνο χειμώνα καλοκαίρι ΆνοιξηΚαι εγώ,άλλες εποχές όμως....
Επιτηδες το κανει..θα εχει τους λογους της.Ρε συ είναι Κομπλεξικη, οπότε καθαρίζω θυμάται να πετά διάφορα..
Και που να περάσεις απέναντι την Κηφισίας να δεις στο Παλαιό και την Φιλοθέη τι γίνεται...
Δεν πιστεύω να είναι κάνας κωλογερος και να τον λες αγόρι.....Καλώς το αγορι!!
Επιτηδες το κανει..θα εχει τους λογους της.
Όχι ρε Τασούλη χαχαχαχα!!Δεν πιστεύω να είναι κάνας κωλογερος και να τον λες αγόρι.....
Ποιος ζηλεύει??? Δώσε Νικ νειμ τωραΒλέπει άντρες και ζηλεύει που μαμιεμαι καλά, αυτό είναι ??
Ε οχι ακριβως..κοντα εισαι ομως.Βλέπει άντρες και ζηλεύει που μαμιεμαι καλά, αυτό είναι ??
Ααα οκ αλλιώς ξέρεις.. καλώς το ΓεροξουραΌχι ρε Τασούλη χαχαχαχα!!
Ε οχι ακριβως..κοντα εισαι ομως.
ξερω απο κοπελα που δουλευε ετσι.. και η γειτονια ηθελε να την διωξει με τροπο ?
Πρώτον το σπίτι ειναι δικο μου δεύτερον ειναι ήσυχη πολυκατοικία τρίτον ελάχιστα ραντεβού κανω εδώ και με απόλυτη διακριτικότηταΕ οχι ακριβως..κοντα εισαι ομως.
ξερω απο κοπελα που δουλευε ετσι.. και η γειτονια ηθελε να την διωξει με τροπο ?
Ο γεροξουρας είναι ομορφαντρας,πλάκα πλάκα Όχι πάνω από 50 ..αυτοσαρκασμό έχει πολύ και γουστάρωΑαα οκ αλλιώς ξέρεις.. καλώς το Γεροξουρα
Δυστυχώς αγένεια φουλ...Πάντως επειδή την έχω δουλέψει αρκετά την περιοχή όντως πολύ δύσκολα θα φτάσεις στον προορισμό σου αν δεν έχεις gps μπορεί να κάνεις κύκλους για ώρες χωρίς να μπορείς να βρεις τον δρόμο σου.Ήμουν Φιλοθέη προχθές για δουλειά άσχετη επαγγέλματος μου....τι σνομπ..μια ερώτηση έκανα για δρόμο και μου λέει μια.. δεν είμαι GPS...