Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.786
Είσαι αδυναμία πανάθεμα σε!
βεβαιως βεβαιως
Είσαι αδυναμία πανάθεμα σε!
βεβαιως βεβαιως
Και πολύ πεινασμένος....?ΧΑΧΑΧΑΧΑ είσαι θεούλης!!!
Κσι εσύ σαν τον κύριο πριν..;Και πολύ πεινασμένος....?
Αχχχ....το θυμάμαι στο κρατικό ραδιόφωνο πρωί πριν φύγω για το σχολείο...για αυτό έμαθα σε ποιοτική μουσική και αηδιάζω με αυτά που ακούνε οι μάζες.Είσαι αδυναμία πανάθεμα σε!
Εγω δεν το πολυθυμάμαι να σου πω την αλήθεια ...πολυ αμυδρά ..Αχχχ....το θυμάμαι στο κρατικό ραδιόφωνο πρωί πριν φύγω για το σχολείο...για αυτό έμαθα σε ποιοτική μουσική και αηδιάζω με αυτά που ακούνε οι μάζες.
Μιλάω για δημοτικό!Εγω δεν το πολυθυμάμαι να σου πω την αλήθεια ...πολυ αμυδρά ..
Μπορεί και παραπάνω?Κσι εσύ σαν τον κύριο πριν..;
Hello Ιωανναρα.Εγω δεν το πολυθυμάμαι να σου πω την αλήθεια ...πολυ αμυδρά ..
Γεια σου αγορίνα μου ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!
Βόρεια;Πεντέλη;Η Θεσσαλονίκη;Χιονίζει εκεί που είστε παιδια;Εγώ αν και βόρεια Όχι ακόμη
Ελληνορωσων προς νέο ψυχικόΒόρεια;Πεντέλη;Η Θεσσαλονίκη;
Σε 3-4 ώρες θα περάσει η Ελπίδα από εκεί...να την κεράσουμε πατσά....Ελληνορωσων προς νέο ψυχικό
Μπα τίποτα μόνο κρύο,αν και λογικά θα πρέπει να ρίξεις πρώτη σύρμα εσύ γιατί εγώ είμαι νοτιά...Χιονίζει εκεί που είστε παιδια;Εγώ αν και βόρεια Όχι ακόμη
Θα πω αύριο το μετεωρολογικό δελτίο από βόρεια ????Μπα τίποτα μόνο κρύο,αν και λογικά θα πρέπει να ρίξεις πρώτη σύρμα εσύ γιατί εγώ είμαι νοτιά...
Εντάξει Εθνική τραγωδία το κάνουν οι δημοσιογράφοι, χειμώνας είναι,κρύο κάνει χιόνια έχει..?Σε 3-4 ώρες θα περάσει η Ελπίδα από εκεί...να την κεράσουμε πατσά....
Αυτό που με τρελαίνει είναι ότι δίνουν ονόματα σε ένα κύμα κακοκαιρίας λες και είναι τυφώνας...το γελοίον του πράγματος!Θα πω αύριο το μετεωρολογικό δελτίο από βόρεια ????
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εντάξει Εθνική τραγωδία το κάνουν οι δημοσιογράφοι, χειμώνας είναι,κρύο κάνει χιόνια έχει..?
NAI πιτσιρικαΕγω δεν το πολυθυμάμαι να σου πω την αλήθεια ...πολυ αμυδρά ..
κοιμαται λέμε ,.... η μπεμπαNAI πιτσιρικα