argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.895
- Πόντοι
- 9.297
Με αυτά μεγαλώσαμε εμείς που περιφρονούμε τις γυφτολα'ι'κες /καφροραπικες μάζες.....Αrchive-'"The way you love me"....αφιερωμένο!
Με αυτά μεγαλώσαμε εμείς που περιφρονούμε τις γυφτολα'ι'κες /καφροραπικες μάζες.....Αrchive-'"The way you love me"....αφιερωμένο!
ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!Ο καθένας με το στυλ του μπέιμπι...και εγώ είμαι γενικά αντιφατικό άτομο,στο πως είμαι εξωτερικά στο στυλ και τι μουσική λατρεύω..Με αυτά μεγαλώσαμε εμείς που περιφρονούμε τις γυφτολα'ι'κες /καφροραπικες μάζες.....
να σταλουν τα σχεδια για εγκρισηΣκέφτεσαι να κάνεις προέκταση κάνα δωμάτιο
Βρε βρε καλώς τον Νιπλη !να σταλουν τα σχεδια για εγκριση
Το σκουλαρίκι στην μύτη παραπέμπει σε rave μουσική κυρίως;ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!Ο καθένας με το στυλ του μπέιμπι...και εγώ είμαι γενικά αντιφατικό άτομο,στο πως είμαι εξωτερικά στο στυλ και τι μουσική λατρεύω..
Κατέβηκα στην θάλασσα βόλτα και με έπιασε κατούρημα πάω να την βγάλω να κατουρήσω αλλά δεν είχα τσιμπιδακι.... Από το κρύο έπαιζε κρυφτονα σταλουν τα σχεδια για εγκριση
Θες την αλήθεια..;;Στοίχημα με κολλητή ότι αντέχω πόνο και μπορώ να κάνω διπλή επιτόπου τρύπα στη μύτη.. χωρίς να βγάλω κιχ, καθ' ότι Φλωράκι αυτή και Ναι το έκανα,διπλο έχω αν δεις καλά σε κάποιες φωτο .Μετά δεν ασχολήθηκα πάλι, τις άφησα να υπάρχουν,απλαΤο σκουλαρίκι στην μύτη παραπέμπει σε rave μουσική κυρίως;
Διότι γενικά προτιμάς ροκ καταστάσεις κυρίως βρετανικής σκηνής...
Εσυ πουλάκι μου είσαι για βαφή μαλλιών χθεςΧΑΧΑΧΑΧΑ!!Ο καθένας με το στυλ του μπέιμπι...και εγώ είμαι γενικά αντιφατικό άτομο,στο πως είμαι εξωτερικά στο στυλ και τι μουσική λατρεύω..
Καλημέρα ΤασούληΚατέβηκα στην θάλασσα βόλτα και με έπιασε κατούρημα πάω να την βγάλω να κατουρήσω αλλά δεν είχα τσιμπιδακι.... Από το κρύο έπαιζε κρυφτο
Ευτυχώς έκοψες το μου και δεν κινδυνεύω από τον ντ ΑρτανιάνΚαλημέρα Τασούλη
Αχ αυτά τα στοιχήματα....τελικά και εσείς οι γυναίκες είστε τζογαδόρες αλλά άλλου τύπου...εγώ εκτονώνομαι σε ΠΡΟΠΟτζηδικα δεν έχω ανάγκη για στοιχήματα πόνου η παρόμοιου τύπου!Θες την αλήθεια..;;Στοίχημα με κολλητή ότι αντέχω πόνο και μπορώ να κάνω διπλή επιτόπου τρύπα στη μύτη.. χωρίς να βγάλω κιχ, καθ' ότι Φλωράκι αυτή και Ναι το έκανα,διπλο έχω αν δεις καλά σε κάποιες φωτο .Μετά δεν ασχολήθηκα πάλι, τις άφησα να υπάρχουν,απλα
Γουστάρω πρόκληση...Γενικά...Αχ αυτά τα στοιχήματα....τελικά και εσείς οι γυναίκες είστε τζογαδόρες αλλά άλλου τύπου...εγώ εκτονώνομαι σε ΠΡΟΠΟτζηδικα δεν έχω ανάγκη για στοιχήματα πόνου η παρόμοιου τύπου!
Την συνέτριψε την φίλη σου,ελπίζω να μην σε προκάλεσε ξανά....
Δεν στοιχηματίζω σε εσένα γιατί είναι σαν να κλέβω εκκλησία...Δ.Π.ενδειξη θα εχει...θέλω μια πιο μεγάλη πρόκληση στοιχήματος!Οριακά είμαι με γειτόνισσα από πάνω, είτε απλώσω είτε πλύνω, θα πετάει μπάζα χώματα και όλα έρχονται στη βεράντα μου .. Δεν μιλάω δεν μιλάω αλλά θα φάει κάνα μπουκέτο και θα ειναι η πρώτη εκτός ρινγκ που θα τις φάει
Ρε συ είναι Κομπλεξικη, οπότε καθαρίζω θυμάται να πετά διάφορα.."Έχεις γείτονα;,Θεό εχεις " όπως λέει μια έκφραση του λαού μας...στο πρόγραμμα πάντως είναι να στραβωσει κάτι με γείτονα η ακόμα χειρότερα με γειτόνισσα όπως στην περίπτωση σου.
Η βία δεν είναι λύση αλλά η Λία είναι Βίσση( προχωρημένο...)Ρε συ είναι Κομπλεξικη, οπότε καθαρίζω θυμάται να πετά διάφορα..
Είμαι τόσο πειθαρχημένη στη πρόκληση όσο δεν πάει.. αλλά πάντα υπάρχουν όρια...αυτό δεν σκέφτονται Κάποιοι/ΚάποιεςΗ βία δεν είναι λύση αλλά η Λία είναι Βίσση( προχωρημένο...)
Πάντως θα ήθελα να σε πάρω μάτι σε θερμό επεισόδιο με την γειτόνισσα....
Θα βρεθεί προ εκπλήξεως και αυτό θα είναι η πρώτη νίκη ...το έχω κάνει και το αποτέλεσμα ήταν περήφανη νίκη.Είμαι τόσο πειθαρχημένη στη πρόκληση όσο δεν πάει.. αλλά πάντα υπάρχουν όρια...αυτό δεν σκέφτονται Κάποιοι/Κάποιες