Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.522
?
Ουαου... ?
Σ ευχαριστώ πολύ !!?Χρόνια καλά Τζοάννα,με υγεία στην ψυχή κ στο σώμα
Αγοράκι μου καλημέρα ,ήσουν ότι χρειαζόμουν ακριβώς να μου φύγουν τα νεύρα!!Αλλά και κομπλέ άτομο επίσης !Ευχαριστώ!!χθεσινοβραδινη συνάντηση με την jo για πρώτη φορά.επικοινωνια εύκολη μεσω viber.η κοπέλα ήταν ευγενεστατη αν και ειχε λιγα νευρακια με τον προηγούμενο συναγωνιστή. Επειδη δεν ειχα χρόνο της έριξα έναν π@@τσο γρήγορα και δυνατα χωρις την παραμικρή διαμαρτυρία απο μέρους τής. Και της περασαν τα νεύρα και εγώ το ευχαριστήθηκα.
Και μόνο που έχεις avatar Πανουση, respect!!! Καλημέρες!!Καλημέρα μωρό
γιατι αμα ειχε τον κοκοτα θα τον εστελνες στον μπαρμπερηΚαι μόνο που έχεις avatar Πανουση, respect!!! Καλημέρες!!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!γιατι αμα ειχε τον κοκοτα θα τον εστελνες στον μπαρμπερη
Και από μένα χρόνια πολλά γεμάτα ευτυχία και χαρές, joanna!!!
Ομορφιά μου, είσαι ο ήλιος αυτή τη μουντή μέρα.
Ωωωω!!,τι όμορφα λόγια!Ομορφιά μου, είσαι ο ήλιος αυτή τη μουντή μέρα.
Ευχαριστώ γλυκούλι μου!!!!Πραγματικά η κοπέλα φωτίζει τη μέρα
θυμισε μου να σου στειλω κανα δυο δουλευουν με τον ηλιοΩωωω!!,τι όμορφα λόγια!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ευχαριστώ γλυκούλι μου!!!!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !!!!!θυμισε μου να σου στειλω κανα δυο δουλευουν με τον ηλιο
Λόγο της αδυναμίας μου στον Θηβαίο… είναι από τους καλυτέρους σε όλα !!!Λοιπόν, πριν πολλά πολλά χρόνια σε μεζεδοπωλείο στα Πετράλωνα, γνώρισα Θηβαίο και Πανουση. Εντελώς λαϊκό το μαγαζί αλλά με κόσμο μες στη καλτιλα ωραία ψαγμένο..αν και δεν τους είχα ποτέ στα ακούσματα μου και μου ήταν αδιάφοροι καλλιτεχνικά, 2 κουβέντες αντάλλαξα καθότι άτομο της τότε παρέας μου ήταν κιθαρίστας σε σχήματα και γνωστός τους,λοιπόν Πανουσης αντιφατικό άτομο,επαναστάτης με έντονο λογο μεν άψογος οικογενειάρχης δε με αξιες,Θηβαίος ευγενέστατος και θα έλεγα...ολίγον ντροπαλός..;!ετσι μου φάνηκε ..θυμήθηκα φάση επειδή είπα για το άβαταρ Πανουση