Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.522
Ευχαριστώ πολύ ?Αυτο είναι....το απόλυτο στυλ...να βλέπαμε και τα ψηλοτάκουνα...πολύ καύλα είσαι ....χρόνια σου πολλά
Ευχαριστώ πολύ ?Αυτο είναι....το απόλυτο στυλ...να βλέπαμε και τα ψηλοτάκουνα...πολύ καύλα είσαι ....χρόνια σου πολλά
Λες ε;;εντωμεταξύ δεν φοράω τπτ από μέσα.. ?!Ευχαριστώ, θα περάσω όμορφα γιατί έχω καλή παρέα!?Aυτη ειναι η πιο σεξυ φωτογραφια που εχεις ανεβασει..Να περασεις υπεροχα σημερα.
Αν βγεις με αυτο και χωρις εσωρουχο η πιθανοτητα να καταληξει η βραδια σε παρτουζα ειναι πιο σιγουρη και απο το οτι αυριο ειναι Σαββατο.Λες ε;;εντωμεταξύ δεν φοράω τπτ από μέσα.. ?!Ευχαριστώ, θα περάσω όμορφα γιατί έχω καλή παρέα!?
Αυτό ήταν το μεσημεριανό outfit, το βράδυ θα φοράω ένα βρακάκι, κατιτίς έστω ?Αν βγεις με αυτο και χωρις εσωρουχο η πιθανοτητα να καταληξει η βραδια σε παρτουζα ειναι πιο σιγουρη και απο το οτι αυριο ειναι Σαββατο.
Κατι εστω κατιτις μεχρι να βγει κι αυτο!Αυτό ήταν το μεσημεριανό outfit, το βράδυ θα φοράω ένα βρακάκι, κατιτίς έστω ?
Χρόνια Πολλά και καλά με υγείαΕυχαριστώ πολύ ?
Χρόνια Πολλά και καλά με υγεία
Κάλτσες δυχτι...με πολύ κοντό να φορέσεις όσοι σε δουν σήμερα να χύνουν ασταματητα και φουλ βαμενη ...να χύσουν όλοι με την εκφυλη φάτσα σου ....δεν σε έχω δει .... φαντάζομαι....και το σέξι μαλλιΕυχαριστω!!!??
Ωραίο δώρο για την γιορτή σου...Πρεπει να το πω,μηπως προστατεύσω και άλλη κυρία έτσι,ένας Έλληνας αλλα με αγγλικό νούμερο, βασικά με παιρνει μέρες, και καλα να περάσει να με δει,του είπα οκ για σήμερα αρκετά νωρίτερα πριν λόγω γιορτής μου,,ήρθε και όταν ζήτησα τα χρήματα από πριν να τ αφήσει να υπάρχουν στο τραπέζι (δεν τα παίρνω πριν τελειώσει ραντεβού), άρχισε να λεει κάτι περίεργα ότι αν θέλω να με προσέξει πρέπει να το κάνω Τζάμπα το 1 ραντεβού ,φυσικά τον έδιωξα,το θετικό είναι πολυκατοικία εδώ που μένω αρα εύκολα δεν μπορεί κάποιος να κάνει κατι.. γιατί το λέω,γιατί είναι μέλος μου έχει πει αλλά όνομα δεν μου είπε.. Φρικαρα ,δεν μου έχει τύχει ποτέ κάτι τέτοιο ξανά στα τόσα χρόνια,και δυστυχως δεν μπορεί και καμία μας να κάνει κ τπτ σε τέτοιες καταστάσεις..λόγω θέσης μας..έπρεπε από το τηλ να καταλάβω ότι ήταν παλαβός τόσες μερες, αλλά μ είχε πρήξει να περάσει και είπα ας έρθει!Προσοχή κορίτσια, ότι δεν σας κολλά, καλύτερα ακούστε το ένστικτο σας!!Καλό βράδυ σε όλους..
Τι ξεφτίλας. Κρίμα τα παντελόνια που φοράει...Πρεπει να το πω,μηπως προστατεύσω και άλλη κυρία έτσι,ένας Έλληνας αλλα με αγγλικό νούμερο, βασικά με παιρνει μέρες, και καλα να περάσει να με δει,του είπα οκ για σήμερα αρκετά νωρίτερα πριν λόγω γιορτής μου,,ήρθε και όταν ζήτησα τα χρήματα από πριν να τ αφήσει να υπάρχουν στο τραπέζι (δεν τα παίρνω πριν τελειώσει ραντεβού), άρχισε να λεει κάτι περίεργα ότι αν θέλω να με προσέξει πρέπει να το κάνω Τζάμπα το 1 ραντεβού ,φυσικά τον έδιωξα,το θετικό είναι πολυκατοικία εδώ που μένω αρα εύκολα δεν μπορεί κάποιος να κάνει κατι.. γιατί το λέω,γιατί είναι μέλος μου έχει πει αλλά όνομα δεν μου είπε.. Φρικαρα ,δεν μου έχει τύχει ποτέ κάτι τέτοιο ξανά στα τόσα χρόνια,και δυστυχως δεν μπορεί και καμία μας να κάνει κ τπτ σε τέτοιες καταστάσεις..λόγω θέσης μας..έπρεπε από το τηλ να καταλάβω ότι ήταν παλαβός τόσες μερες, αλλά μ είχε πρήξει να περάσει και είπα ας έρθει!Προσοχή κορίτσια, ότι δεν σας κολλά, καλύτερα ακούστε το ένστικτο σας!!Καλό βράδυ σε όλους..
δεν φοραει παντελονια ...μονο στριγκ και με δονητη στον κωλο κυκλοφορειΤι ξεφτίλας. Κρίμα τα παντελόνια που φοράει...
Βάλτος ήταν, τι να πω ..πρώτη φορά τέτοιο περιστατικό από το 16 που δουλεύω τεσπα Χεστον ανάξιος λόγου πιαδεν φοραει παντελονια ...μονο στριγκ και με δονητη στον κωλο κυκλοφορει
τωρα δεν μπορω προς το απογευμα αν εχω περίσσευμα πολυ ευχαριστωςΒάλτος ήταν, τι να πω ..πρώτη φορά τέτοιο περιστατικό από το 16 που δουλεύω τεσπα Χεστον ανάξιος λόγου πια
αφιερωση μιας και μας βλεπει και διαβαζειΠροσοχή τι να πω,εμένα μου την έσπασε που έφτασε μέχρι το σπίτι μου αυτο, τπτ άλλο ,και δυστυχώς εγώ φταίω ..άντε να πάω να πιω καφέ ν ανοίξει ματι ?
??????αφιερωση μιας και μας βλεπει και διαβαζει