Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.493
?
θεά!!!!!!!!!!!
Ευχαριστω ?θεά!!!!!!!!!!!
Λατρεία είσαι μωρό μου. Υπέροχη.
Αγαπημένε ΚίμωνΛατρεία είσαι μωρό μου. Υπέροχη.
Όμορφε ? Ευχαριστώ πολύ!!!Χρόνια πολλά ρε καυλομάναρο
Μαύρο ρούχο βλέπω και εγκρίνω
Ανοίγεις σαμπάνιες βλέπω σήμερα που γιορτάζεις..??? Χρόνια πολλά ρε μούτρο.????Να βάλω και κάτι να υπάρχει.. χαρούμενο τέλος για έναν κύριο..
Αγαπημένο μου γουρουνάκι- καβλακι ,σ ευχαριστώ ..Το ξέρεις ότι σε αγαπώ ιδιαιτέρως ...❤Ανοίγεις σαμπάνιες βλέπω σήμερα που γιορτάζεις..??? Χρόνια πολλά ρε μούτρο.????
Τέτοια μου λες και με κάνεις ζαμπόν και μπέικον.... ???Αγαπημένο μου γουρουνάκι- καβλακι ,σ ευχαριστώ ..Το ξέρεις ότι σε αγαπώ ιδιαιτέρως ...❤
Οι περισσότεροι εδω μέσα άλλο έχουν στο μυαλό τους οταν λες κέρασμα... ???Πήρα τόσες ευχές στο νήμα και σε μηνύματα προσωπικα,που πραγματικά δεν το περίμενα..τελικά μια μορφή" κλειστης κοινωνίας" είναι και το μπου,με τις αγαπες, τους τσακωμούς τις ίντριγκες ?
Μακάρι να μπορούσα κάπως να σας κεράσω όλους εδώ μέσα κάτι ,αλλά αδύνατον!
Σας ευχαριστώ πολύ ❤
Καμια πιπουλα?!?Οι περισσότεροι εδω μέσα άλλο έχουν στο μυαλό τους οταν λες κέρασμα... ???
Στην καλύτερη των περιπτώσεων... ???Καμια πιπουλα?!?
Πωπωπω κοκκινα νύχια πάνω σε καυλι ...η απόλυτη καύλαΝα βάλω και κάτι να υπάρχει.. χαρούμενο τέλος για έναν κύριο..
Αυτο είναι....το απόλυτο στυλ...να βλέπαμε και τα ψηλοτάκουνα...πολύ καύλα είσαι ....χρόνια σου πολλά
Aυτη ειναι η πιο σεξυ φωτογραφια που εχεις ανεβασει..Να περασεις υπεροχα σημερα.