Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.446
στειλε για μια ολονυχτια
Εσείς εδώ!?!?
ειδες τον αλητη ...Εσείς εδώ!?!?
ειδες τον αλητη ...
πατα αναφορά στον πουστηΆμα δω και κάνα κουταβουλια στην γωνία, βεβαιώνομαι ότι έγινε ανταλλαγή περιεχομένου και το άλλο τοπικ νοικιάστηκε στην κα.Τζοάννα
Ισως να το προκαλεσες κιολας.Εν τω μεταξύ, εγ ω σχολίασα το ουπσσσ με τραγούδι, το ουπσσσ άλλαξε θέση και από πάνω μου, πήγε Από κάτου μου και τώρα φαίνεται σαν να προέβλεψα το ουπσσσ
Τι σημαίνει πυρφορισει;Να είμαστε δίκαιοι, δεν έχει πυρφορίσει ως τώρα ο άνθρωπος , έτυχε απλώς να είναι μπροστά μπροστά την ώρα του στριπτίζ της φιλτατης κυριας, και να πίνει το ουισκάκι του
Άλλωστε η παρέα έχει την τάση να μετακινείται από τοπικ σε τοπικ τραβώντας σαν τρενάκι ο ένας τον άλλον, με συνήθη μηχανοδηγο τον Ραοπάο τον χαβαλετζή
Τα λουλουδάκια σου μου αρέσουν?anal!!
Πόσο Αγνή κι αθώα είσαι;;; ????Τι σημαίνει πυρφορισει;
εισαι με τα καλά σου ?Να είμαστε δίκαιοι, δεν έχει πυρφορίσει ως τώρα ο άνθρωπος , έτυχε απλώς να είναι μπροστά μπροστά την ώρα του στριπτίζ της φιλτατης κυριας, και να πίνει το ουισκάκι του
Άλλωστε η παρέα έχει την τάση να μετακινείται από τοπικ σε τοπικ τραβώντας σαν τρενάκι ο ένας τον άλλον, με συνήθη μηχανοδηγο τον Ραοπάο τον χαβαλετζή
Για έχε το νου σου, κάτι κλειδιά έχω ξεχάσει κάπου αλλά δε θυμάμαι που, γαμώτη μου ? θα τα γνωρίσεις, έχει ένα κίτρινο σήμα με ένα μαύρο αλογάκι σούζα. S F.Καλόν ύπνο Όλοι, θα μεινω να σκουπισω το μαγαζί
Όταν ένα παιδοβουβαλο 200 κιλά γράφει κριτική κ καθημερινά σχόλια λατρείας,Τι σημαίνει πυρφορισει;
Καλημέρα και σε εσένα με όρεξη βλεπωΚαυλοκαλημερες....