Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.446
Μπα,ούτε αυτός θ άντεχε εμένα αρα κομπλέ?Κανόνισε να βρεις κανέναν μονοχνωτο που θέλει αποκλειστικότητες και να μην μας αφήνει να σε χαρούμε.... Δεν θα το αντέξω.??
Μπα,ούτε αυτός θ άντεχε εμένα αρα κομπλέ?Κανόνισε να βρεις κανέναν μονοχνωτο που θέλει αποκλειστικότητες και να μην μας αφήνει να σε χαρούμε.... Δεν θα το αντέξω.??
ΜάλισταΜίλησε στη γυναίκα του,και του είπε ότι σεξ χωρίς συναίσθημα δεν είναι απιστία και επίσης ότι είμαι καλό κορίτσι..??είπε..
Εμπρός μάγκες ορματε. Η jo περιμένει τα εργαλεία μας.?Μπα,ούτε αυτός θ άντεχε εμένα αρα κομπλέ?
Σήμερα λέω να ξεκουραστώ..από αύριο πάλι..?Εμπρός μάγκες ορματε. Η jo περιμένει τα εργαλεία μας.?
Αν αντέξει 5λεπτα φθηνά θα το βγάλεις το κέρασμα ??Μάλιστα
αφου ειναι ετσι ας σου κλεισει ενα ραντεβου , κερνάω εγω το φίλο μου, θα κατσει οσο αντεχει, δεν υπαρχει θεμα
@athinaios44 κανονισε με το κοριτσι πότε έχεις το ρεπό σου
Εεε για μια μέρα δεν χάθηκε ο κόσμος.! Θα το αντέξω?Σήμερα λέω να ξεκουραστώ..από αύριο πάλι..?
και 5 λεπτα να αντεξει εσυ θα παρεις οτι εχει συμφωνησει οταν το επαιζε ο γαμιας των ωρωνΑν αντέξει 5λεπτα φθηνά θα το βγάλεις το κέρασμα ??
στειλε για μια ολονυχτιαΜάλιστα
αφου ειναι ετσι ας σου κλεισει ενα ραντεβου , κερνάω εγω το φίλο μου, θα κατσει οσο αντεχει, δεν υπαρχει θεμα
@athinaios44 κανονισε με το κοριτσι πότε έχεις το ρεπό σου
Βρε αυτές οι "παρεμβολές"....
Θα κλαψετε κάνα συγχωρεμενο ;στειλε για μια ολονυχτια
ΝΑΙΘα κλαψετε κάνα συγχωρεμενο ;
Σαν κλεισιμο ραδιοφωνικης εκπομπης.Λοιπόν αγοράκια μου καβλιαρικα.. Επειδή είπα να μου αφιερώσω το Σάββατο αυτό ,να κάνω πράγματα που δύσκολα λόγω διάφορων υποχρεώσεων μπορώ να κάνω,θα βγω ,και θα μπω ίσως βραδάκι πάλι.. Ότι και να κάνετε, να περάσετε όμορφα!!???
Και εσύ καλά να περάσειςΛοιπόν αγοράκια μου καβλιαρικα.. Επειδή είπα να μου αφιερώσω το Σάββατο αυτό ,να κάνω πράγματα που δύσκολα λόγω διάφορων υποχρεώσεων μπορώ να κάνω,θα βγω ,και θα μπω ίσως βραδάκι πάλι.. Ότι και να κάνετε, να περάσετε όμορφα!!???
Αθλητικό και κίνκυ στυλ at the same timeBefore training....
τωρα που θυμήθηκες να ερθεις ισα που προλαβαινεις για νονοςΑθλητικό και κίνκυ στυλ at the same time
Ομορφιά μου...Αθλητικό και κίνκυ στυλ at the same time
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!τωρα που θυμήθηκες να ερθεις ισα που προλαβαινεις για νονος
Θελουμε και after training.Before training....