Peterthegreat1st
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.650
- Πόντοι
- 736
Και τώρα ξύπνησες λαι είπες να μας καυλωσεις για τα καλάΜια χαρά ρουφάει, όλα καλά ,σαπισα στον ύπνο..μου χρειαζόταν ?
Και τώρα ξύπνησες λαι είπες να μας καυλωσεις για τα καλάΜια χαρά ρουφάει, όλα καλά ,σαπισα στον ύπνο..μου χρειαζόταν ?
Ο κόσμος ναι, εμείς όχιΓαμαει ο κόσμος βλέπω...
....κακώς !!!Ο κόσμος ναι, εμείς όχι
Ένα τηλέφωνο μακριά είναι φίλε μουΟ κόσμος ναι, εμείς όχι
ωωωωω καβλωνεις με τη δροσούλα μωρό;Καβλωμενες και παγωμένες Καλημερες!!
Αυτη η φωτεινότητα…
Αυτη η φωτεινότητα…
Το βαζω στο φουλ για να δω τι γινεται ??
Παντως καιρού είμαι!ωωωωω καβλωνεις με τη δροσούλα μωρό;
Ναι ναι το γνωριζω!!!Αναγκαστικά...είναι η εχεμύθεια πελατών Γιάννη μου..
Μην το βλέπεις τότε...Αυτό μπόρεσα αυτό έκανα ?Χαλια λήψη. Ενα μαύρο πράγμα φαίνεται. Βάλε φωτισμό για σκοτεινό τοπίο....
κατσε τωρα που θα δει και η γυναίκα σου το ποστ θα αρχίσεις να βλεπεις και την έξοδο ...ειδα πατουρα τρελη
να ερχονται να κραταν φαναρακι οσοι γκρινιαζουνΕμ βάζω τόσο υλικό εμ γκρινιάζετε. Προτείνω στα σκοτεινά πλάνα, να βάζετε την φαντασία σας να δοδουλεύει ???
Νομίζω ότι μπαίνεις εμπόδιο στο φλερτ μου με Αθηναίο...είδες ότι οι άλλοι γαμπροί μου έφυγαν...?κατσε τωρα που θα δει και η γυναίκα σου το ποστ θα αρχίσεις να βλεπεις και την έξοδο ...
εναν μέλλοντα αστεγο παω να σωσω ... επειδη αυτος το παιζει ελευθερο πουλι.. μολις νιωσει στην πλατη το χαρτοκουτο θα είναι αργαΝομίζω ότι μπαίνεις εμπόδιο στο φλερτ μου με Αθηναίο...είδες ότι οι άλλοι γαμπροί μου έφυγαν...?
Μίλησε στη γυναίκα του,και του είπε ότι σεξ χωρίς συναίσθημα δεν είναι απιστία και επίσης ότι είμαι καλό κορίτσι..??είπε..εναν μέλλοντα αστεγο παω να σωσω ... επειδη αυτος το παιζει ελευθερο πουλι.. μολις νιωσει στην πλατη το χαρτοκουτο θα είναι αργα
Κανόνισε να βρεις κανέναν μονοχνωτο που θέλει αποκλειστικότητες και να μην μας αφήνει να σε χαρούμε.... Δεν θα το αντέξω.??Νομίζω ότι μπαίνεις εμπόδιο στο φλερτ μου με Αθηναίο...είδες ότι οι άλλοι γαμπροί μου έφυγαν...?