kafearkoudas
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 26
- Like
- 17.789
- Πόντοι
- 4.496
Σε αυτή την ηλικία δε βρίσκεις τέτοια βυζιά!!!!! Μιλάμε για βυζιά 25άχρονης!!!
Σε αυτή την ηλικία δε βρίσκεις τέτοια βυζιά!!!!! Μιλάμε για βυζιά 25άχρονης!!!
Ευχαριστώ για κοπλιμέντο αρκουδάκι μου, αλλα θεωρώ ότι στα 40plus μια γυναίκα δεν είναι τόσο μεγάλη για να προσέχει και να έχει ένα καλό σώμα.. ως προπονητρια έχω δει και πολύ μικρότερες ηλικίες με ελαττώματα στο σώμα,αρα πιστεύω τελικά είναι το στυλ ζωής που κάνουμε,και σίγουρα τα καλά γονίδια!Σε αυτή την ηλικία δε βρίσκεις τέτοια βυζιά!!!!! Μιλάμε για βυζιά 25άχρονης!!!
Τοσο ωραία βυζιά!Σε αυτή την ηλικία δε βρίσκεις τέτοια βυζιά!!!!! Μιλάμε για βυζιά 25άχρονης!!!
η κορμαρα σου γυναικαρα μου υπαρχει για να προσφερει απολαυση και καυλα σε μικρους και μεγαλους σε ηλικια και μεγεθος και ανυπομονω να σε ξαναδω απο κοντα και να απολαυσω το υπεροχο κορμι σουΕυχαριστώ για κοπλιμέντο αρκουδάκι μου, αλλα θεωρώ ότι στα 40plus μια γυναίκα δεν είναι τόσο μεγάλη για να προσέχει και να έχει ένα καλό σώμα.. ως προπονητρια έχω δει και πολύ μικρότερες ηλικίες με ελαττώματα στο σώμα,αρα πιστεύω τελικά είναι το στυλ ζωής που κάνουμε ολοι και σίγουρα τα καλά γονίδια!
Αγαπημένος πελάτης.. ?η κορμαρα σου γυναικαρα μου υπαρχει για να προσφερει απολαυση και καυλα σε μικρους και μεγαλους σε ηλικια και μεγεθος και ανυπομονω να σε ξαναδω απο κοντα και να απολαυσω το υπεροχο κορμι σου
μα το μουνακι εχει ολη την χαρηΚανονικά με έπαιρνε..έτσι γι αλλαγή ?
Όλα είναι ωραία αρκεί να υπάρχει καβλα...και χημεία..Εγώ γουστάρω πρωκτικό αλλά όχι από τους πάντες,πχ ένα άτομο με ένταση και νευρικό δεν το θέλω στο κωλαράκι μου...?,θέλω τρυφερότητα εκεί ?μα το μουνακι εχει ολη την χαρη
κωλογαμησι και αηδειες
κι εσυ η ποιο μεγαλη μου καυλαΑγαπημένος πελάτης.. ?
πρωκτικο ερωταΌλα είναι ωραία αρκεί να υπάρχει καβλα...και χημεία..Εγώ γουστάρω πρωκτικό αλλά όχι από τους πάντες,πχ ένα άτομο με ένταση και νευρικό δεν το θέλω στο κωλαράκι μου...?,θέλω τρυφερότητα εκεί ?
αυτα ειναι μωρο μου
ετσι σε θελουμε καυλαΔεν έχω ξανά ανέβασει να παίζω με μένα, έτσι..
Τρυφερότητα και αγάπη που σου αξίζει απόλυτα μωρό μου.Όλα είναι ωραία αρκεί να υπάρχει καβλα...και χημεία..Εγώ γουστάρω πρωκτικό αλλά όχι από τους πάντες,πχ ένα άτομο με ένταση και νευρικό δεν το θέλω στο κωλαράκι μου...?,θέλω τρυφερότητα εκεί ?
καυλαρα μου!!!
Κάθε ηλικία έχει τη χάρη της!Τί να σου πουν κάποια πιτσιρίκια;;;Τα βάζεις κάτω και σε σώμα και σε καύλα!!
??αυτα ειναι μωρο μου
Η χαρά μου είναι να συναντώ ωραία άτομα σε συμπεριφορά και σε καβλα..Επειδή γουστάρω πολύ αυτό που κάνω, παίρνω ικανοποίηση μέσα από την δική τους καβλα και εγώ. .
θεά!!
Η Θεά της ηδονής και της απόλαυσης είσαι μωρό μου.
????Η Θεά της ηδονής και της απόλαυσης είσαι μωρό μου.