Δεν έχω ξανά ανέβασει να παίζω με μένα, έτσι..
οι στιγμες σου ειναι ολο καυλα, κι οι δικες μας ολο ποθοΑυθόρμητο της στιγμής..!
Δεν έχω ξανά ανέβασει να παίζω με μένα, έτσι..
οι στιγμες σου ειναι ολο καυλα, κι οι δικες μας ολο ποθοΑυθόρμητο της στιγμής..!
Έτσι γίνονται τα καλύτερα..!Αυθόρμητο της στιγμής..!
Έτσι γίνονται τα καλύτερα..!
Σήμερα δε μπορέσαμε να κανονίσουμε αλλά ελπίζω να το κάνουμε σύντομα..
αρκετο κοσμο;Δεν θα είχα χρόνο λογικά. Ήταν πιεστική μέρα..
Είσαι έρωτας. Τελεία και παύλα.
Έπρεπε και εγώ να είχα στείλει νωρίτερα. Τελευταία στιγμή που έστειλα για να κανονίσουμε, λογικό να μην ταιριάξει.Δεν θα είχα χρόνο λογικά. Ήταν πιεστική μέρα..
Σίγουρα θέλω ένα μισάωρο με ωρίτσα περίπου νωρίτερα ενημέρωση..ειμσι φοβερά τυπική όσον αφορά ωράριο, ούτε στήνω ούτε θέλω να με στήνουν, αρα έχω αυτό το χρονικό όριο ενημέρωσης ώστε να έιμαι οκ!Έπρεπε και εγώ να είχα στείλει νωρίτερα. Τελευταία στιγμή που έστειλα για να κανονίσουμε, λογικό να μην ταιριάξει.
Προγραμματισμένα ραντεβού ?αρκετο κοσμο;
καποιοι τυχεροι... - ερχεται και το δικο μας συντομαΠρογραμματισμένα ραντεβού ?
καποιοι τυχεροι... - ερχεται και το δικο μας συντομα
Eχει ποτέ να μην πας σε ραντεβού επειδη "you didn't feel like it"?Η χαρά μου είναι να συναντώ ωραία άτομα σε συμπεριφορά και σε καβλα..Επειδή γουστάρω πολύ αυτό που κάνω, παίρνω ικανοποίηση μέσα από την δική τους καβλα...
Όχι, ποτέ..αλήθεια..!Eχει ποτέ να μην πας σε ραντεβού επειδη "you didn't feel like it"?
Δηλαδη πας ακομη και αν δεν εχεις την καλυτερη διαθεση?Όχι, ποτέ..αλήθεια..!
Κοίτα..προσπαθώ να κάνω ραντεβού, όταν έχω καλη διάθεση...καβλες..?Δηλαδη πας ακομη και αν δεν εχεις την καλυτερη διαθεση?
Γιατι μην μου πεις οτι εχεις παντα διαθεση, ανθρωπος εισαι κι εσυ
Ενταξει, καταλαβαινωΚοίτα..προσπαθώ να κάνω ραντεβού, όταν έχω καλη διάθεση...καβλες..?
To tattoo με τον σταυρο στο δάχτυλο το έχει και μέλος του συγκροτήματος "Everything everything"...υψηλό θρησκευτικό συναίσθημα;Έχω πολλά και ειδικά πίσω πλάτη,στήθος και μπροστά δεν θέλω να κάνω με τπτ
Ευχαριστώ..?Είσαι έρωτας. Τελεία και παύλα.
Καλημερα υπεροχη!!!