Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.924
Αθλητικό ?Ωραιο αυτό που φοράς...
Αθλητικό ?Ωραιο αυτό που φοράς...
εχω δει οτι εχειςΈχω πολλά και ειδικά πίσω πλάτη,στήθος και μπροστά δεν θέλω να κάνω με τπτ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αθλητικό ?
κατσε να το κανω παραθεση να το δει και η δικιά σου και οτι ειδες ειδες , θα στα βγαλει τωρα τα ματάκιαεχω δει οτι εχεις
ΔΕΝ εχω θεμα ειμαι ο ΑΡΧΩΝκατσε να το κανω παραθεση να το δει και η δικιά σου και οτι ειδες ειδες , θα στα βγαλει τωρα τα ματάκια
ΔΕΝ εχω θεμα ειμαι ο ΑΡΧΩΝ
κατσε να το κανω παραθεση να το δει και η δικιά σου και οτι ειδες ειδες , θα στα βγαλει τωρα τα ματάκια
για πες για πεςΜε τον Αθηναίο από εχθές ,μας συνδέει μια φιλιά ιδιαίτερη .Έχουμε ταύτιση ιδεών.. ?
Σε ένα άλλο νημα βρεθήκαμε, ανταλλάξαμε απόψεις..με υποστήριξε και για μένα ήταν κεραυνοβολος έρωτας ?για πες για πες
να του μαθεις και την δουλεια , γιατι θα τον πετάξει στο δρόμο η δικιά του οποτε θα χρειαστει εργασίαΣε ένα άλλο νημα βρεθήκαμε, ανταλλάξαμε απόψεις..με υποστήριξε και για μένα ήταν κεραυνοβολος έρωτας ?
Είπα για μένα ήταν κεραυνοβολος, γι αυτόν μπορεί να ήμουν μια περαστική και τέλος.. (ελπίζω να μη μπει ο ραγκναρ μου τώρα,θα κλείσουν πολλά σπίτια),να του μαθεις και την δουλεια , γιατι θα τον πετάξει στο δρόμο η δικιά του οποτε θα χρειαστει εργασία
χαλια ειναι απο ερωτα , με παιρνει τηλ και μου αφηνει μηνυματα , σερνεται στα πατωματα για παρτη σουΕίπα για μένα ήταν κεραυνοβολος, γι αυτόν μπορεί να ήμουν μια περαστική και τέλος.. (ελπίζω να μη μπει ο ραγκναρ μου τώρα,θα κλείσουν πολλά σπίτια),
χαλια ειναι απο ερωτα , με παιρνει τηλ και μου αφηνει μηνυματα , σερνεται στα πατωματα για παρτη σου
σκεφτεται τι να κάνει !!!Εξαφανίστηκε ,σε χρόνο ντε τε όμως ?
Δεν έχω ξανά ανέβασει να παίζω με μένα, έτσι..Η Καύλα
να ανεβάσεις κι αλλες να παιζεις, όχι μόνο τα βυζάκιαΔεν έχω ξανά ανέβασει να παίζω με μένα, έτσι..
Αυθόρμητο της στιγμής..!Υπέροχη!