Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.938
Αυτό φοβήθηκα στην αρχή ?, πέραν πλάκας, ο συγκεκριμένος κύριος είναι τζέντλεμαν, και πάντα προσεκτικός στο τι γράφει, με ευγένεια!Σαν βρισιά μοιάζει πάντως ????
Αυτό φοβήθηκα στην αρχή ?, πέραν πλάκας, ο συγκεκριμένος κύριος είναι τζέντλεμαν, και πάντα προσεκτικός στο τι γράφει, με ευγένεια!Σαν βρισιά μοιάζει πάντως ????
Δε λέω για τον άνθρωπο, όλη η Γερμανική γλώσσα μου μοιάζει με βρισιές ????Αυτό φοβήθηκα στην αρχή ?, πέραν πλάκας, ο συγκεκριμένος κύριος είναι τζέντλεμαν, και πάντα προσεκτικός στο τι γράφει, με ευγένεια!
Ευχαριστω πολυ. Διοτι πανω απο ολα αξιζετε τον σεβασμο μας. Ολες.Αυτό φοβήθηκα στην αρχή ?, πέραν πλάκας, ο συγκεκριμένος κύριος είναι τζέντλεμαν, και πάντα προσεκτικός στο τι γράφει, με ευγένεια!
Πιστεύω ότι όλες οι κύριες το σκεφτόμαστε αυτό.. άνδρες που μας σέβονται ,ειναι ότι καλύτερο για το επάγγελμα μας.. !Ευχαριστω πολυ. Διοτι πανω απο ολα αξιζετε τον σεβασμο μας. Ολες.
Με αυτο τον τροπο περναμε και εμεις αλλα και εσεις καλα.Πιστεύω ότι όλες οι κύριες το σκεφτόμαστε αυτό.. άνδρες που μας σέβονται ,ειναι ότι καλύτερο για το επάγγελμα μας.. !
Φυσικά ?Την κουβέντα περί σεβασμού την έχουμε κάνει οι δύο μας, θυμάσαι, ?
Το "σεβάσμιος" ταιριάζει με το "γέροντας". Δέχομαι το χαρακτηρισμό ???Φυσικά ?
Και για να ειμαι ειλικρινής, πέραν ελάχιστων, σοβαρούς και σεβάσμιους κύριους συναντώ,τυχερή σ αυτό!
Όχι βρε ??? έχω συναντήσει και νεαρά άτομα,άκρως σεβάσμια,καμία σχέση η ηλικία !Το "σεβάσμιος" ταιριάζει με το "γέροντας". Δέχομαι το χαρακτηρισμό ???
ΤΤο "σεβάσμιος" ταιριάζει με το "γέροντας". Δέχομαι το χαρακτηρισμό ???
Την επόμενη φορά θα έρθω με τα ράσα ???(ψήνω και την παπαδιά να τη φέρω για τρίο) ?Όχι βρε ??? έχω συναντήσει και νεαρά άτομα,άκρως σεβάσμια !
Εχει τυχει ή ζητηθει να βιντεοσκοπηθει μεγαλη διαρκεια σε ενα ραντεβου πχ 15-20 λεπτα;
Έχω και παραπάνω σε χρονικό όριο,απλά κάνω περικοπή στο τι θα παραθέσω δημόσια ,λογικό, εχεμύθεια ΠΑΝΩ απ όλα και ασφάλεια των πελατών, που με τις ευχές τους βγάζω αλλά οκ ,έχουμε όρια.Εχει τυχει ή ζητηθει να βιντεοσκοπηθει μεγαλη διαρκεια σε ενα ραντεβου πχ 15-20 λεπτα;
Ωωωωπ... Στο κουμπωσε το δάχτυλο ο τύπος...
Ομορφιά μου ?Ωωωωπ... Στο κουμπωσε το δάχτυλο ο τύπος...
Achtung!!!Δε λέω για τον άνθρωπο, όλη η Γερμανική γλώσσα μου μοιάζει με βρισιές ????
ειλικρινα δεν εχω λογια
Γεια σου μωράκι.. ?ειλικρινα δεν εχω λογια
απο πισω σου θα θελα να ημουνΤην κάνω,σιγά σιγά .. ένα όμορφο πρωινό σε όλους!
ετσι θελει γλυκα γλυκα στην αρχη