Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.117
- Πόντοι
- 1.206
Ακόμη δεν ήρθα και φεύγεις?Ώρα για ξεκούραση.. καληνύχτα!
Ακόμη δεν ήρθα και φεύγεις?Ώρα για ξεκούραση.. καληνύχτα!
Αγάπη είμαι από νωρίς στο πόδι.. Δε την παλεύω..καληνύχτα ?Ακόμη δεν ήρθα και φεύγεις?
Καληνυχτα Αφροδιτη.Δεν έχει σημασία το ορθογραφικό, σημασία έχει αυτό που κατάλαβα στο νόημα της πρότασης σου.."όμορφη σαν θεα"καληνύχτα και ευχαριστώ ?
❤?Καληνυχτα Αφροδιτη.
Εγώ φταίω μετά;;; ????Λάθος νήμα τύπε Joanna εδώ!!! Η Αφροδίτη έχει σταματήσει τη δουλειά, παντρεύτηκε ???(πλάκα κάνω ρεεεε)Καληνυχτα Αφροδιτη.
Μην της γράφετε τέτοια ρε, θα ονειρεύεται παρτουζες πάλι...Έλα και σου ετοιμάζουμε γιορτινό τραπέζι με λουκάνικα
Ναι!!! Εμείς πρέπει να γράψουμε για να ονειρευτεί παρτούζες;;;; κοιμάται ξυπνάει στην παρτούζα μέσα είναι!!!Μην της γράφετε τέτοια ρε, θα ονειρεύεται παρτουζες πάλι...
Εγω στην απέξω βρε Τζο;Εμείς πάμε για σχέση δλδ??Γιατί έχω τάξει και σε άλλους 4..?
Πλάκα κάνεις τύπε ;;;; Κάθε τρίμηνο παίρνει το τσάι της στα Highlands γαμώτη μου ?Μιας και κάπου πήρε το μάτι μου περι... Lochness, εχει παει αραγε η Τζο στην Σκωτια, μιας και κατα το ήμισυ είναι from England?
What? Oh my goodness, then....Πλάκα κάνεις τύπε ;;;; Κάθε τρίμηνο παίρνει το τσάι της στα Highlands γαμώτη μου ?
Πωωωω το έκανα εικόνα τώρα!!! Να φοράω το παραδοσιακό Σκοτσέζικο κιλτ χωρίς σώβρακο, να πίνω ένα καλό scotch pure malt Και η Jo γονατιστή, να μου χαϊδεύει τις κάλτσες και να μου παίζει πίπιζα!!!What? Oh my goodness, then....
Oban, Lagavullin ή Talisker μύστη μου;Πωωωω το έκανα εικόνα τώρα!!! Να φοράω το παραδοσιακό Σκοτσέζικο κιλτ χωρίς σώβρακο, να πίνω ένα καλό scotch pure malt Και η Jo γονατιστή, να μου χαϊδεύει τις κάλτσες και να μου παίζει πίπιζα!!!
Δυστυχώς έχω δοκιμάσει μόνο Talisker οπότε δεν έχω άποψη ?Oban, Lagavullin ή Talisker μύστη μου;
Ποσων ετων οριμανση;Δυστυχώς έχω δοκιμάσει μόνο Talisker οπότε δεν έχω άποψη ?
Δεν ξέρω τύπε μου, σε σπίτι με κέρασαν, δεν είμαι γνώστης!Ποσων ετων οριμανση;
2008,καλοκαίρι, γυρος Αγγλίας - ΣκωτίαΔεν ξέρω τύπε μου, σε σπίτι με κέρασαν, δεν είμαι γνώστης!
Το Pitlochry*2008,καλοκαίρι, γυρος Αγγλίας - Σκωτία
Το τουρ ειχε σταση σε αποστακτηριο, νομίζω κοντά στο Pitlochrie ήταν οπου μας έκαναν ξενάγηση στο πως παρασκευαζεται ενα single malt, αλλα και μας εδωσαν να δοκιμασουμε κιολας.
...Μόνο στο Buckingham πίνω τσάι, με Κάρολο και Καμιλα,1 φορά το χρόνο ?Πλάκα κάνεις τύπε ;;;; Κάθε τρίμηνο παίρνει το τσάι της στα Highlands γαμώτη μου ?
Πέραν Εδιμβούργο που μου αρεσει,γενικά την Σκωτία δεν την πολύ γουσταρω,έχει πιο επαρχιώτικο στυλ ζωής, προτιμώ Λονδίνο..αλλα από όμορφα τοπία,πολλαΜιας και κάπου πήρε το μάτι μου περι... Lochness, εχει παει αραγε η Τζο στην Σκωτια, μιας και κατα το ήμισυ είναι from England?
Πρωινή σήμερα, καλημέρα!!Το Pitlochry*
...Μόνο στο Buckingham πίνω τσάι, με Κάρολο και Καμιλα,1 φορά το χρόνο ?
Πέραν Εδιμβούργο που μου αρεσει,γενικά την Σκωτία δεν την πολύ γουσταρω,έχει πιο επαρχιώτικο στυλ ζωής, προτιμώ Λονδίνο..αλλα από όμορφα τοπία,πολλα
Πρωινή σήμερα, καλημέρα!!